Lönekriterier - arbetsbok för chefer och medarbetare

Lönekriterier - arbetsbok för chefer och medarbetare - Georg Frick | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Georg Frick
DIMENSIONERA
3,62 MB
FILNAMN
Lönekriterier - arbetsbok för chefer och medarbetare.pdf
ISBN
9951407786465

BESKRIVNING

På många arbetsplatser tillämpas individuell och differentierad lönesättning. Varje medarbetares lön ska baseras på det individuella arbetsresultatet i förhållande till verksamhetens mål och uppdrag. Varje arbetsgivares ambition är givetvis att lönen ska vara så rättvis som möjligt. Men hur når man rättvisa? Det bästa sättet är att metodiskt arbeta fram verksamhetsspecifika lönekriterier. Det här är en arbetsbok för att arbeta fram lönekriterier i en verksamhet. Chefer, fackligt förtroendevalda och medarbetare kan arbeta metodiskt för att ta fram de verksamhetsspecifika lönekriterierna. Här finns också en genomgång av fördelar och nackdelar med de vanligaste bedömningsmallarna vid lönesättning. Detta är den andra och reviderade upplagan. Arbetet med lönefrågor är en ständigt pågående process och det kommer hela tiden nya löneavtal på arbetsmarknaden. Kunskapen om lönesamtal och individuell lönesättning utvecklas ständigt. Hela boken är uppdaterad och framförallt är arbetsdelen förändrad och förenklad.Georg Frick är specialist på praktisk arbetsrätt och har mångårig erfarenhet som förhandlare, rådgivare och arbetsgivarkonsult. Han har tidigare skrivit flera böcker om arbetsrätt, lönesättning och medarbetarsamtal. Bland annat Arbetsrätt - handbok för chefer, Lönesamtal - handbok för chefer, Medarbetarsamtal - handbok för chefer (tillsammans med Sofia Norberg).

Universitetets lönekriterier utgör ett stöd till chefer och medarbetare i dialogen om lön och är ett verktyg för att chefer ska kunna göra en saklig bedömning av medarbetarnas resultat och skicklighet ... Bra lönekriterier måste gå att värdera och mäta. Men se till att de inte är för många för då används de inte på rätt sätt av chefer och medarbetare.

Och de ska vara heltäckande och omfatta alla delar av arbetet." Lönekriterier - arbetsbok för chefer och medarbetare Nyhet • Okt 20, 2011 16:24 CEST På de flesta arbetsplatser tillämpar man idag individuell lönesättning. Det här är en arbetsbok för att ta fram lönekriterier på din arbetsplats. Arbetsgivare och medarbetare kan med hjälp av den arbeta metodiskt i sex steg för att få fram de gemensamma lönekriterierna.

RELATERADE BÖKOR