Pomodorotekniken : kan du fokusera i 25 minuter?

Pomodorotekniken : kan du fokusera i 25 minuter? - Staffan Nöteberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Staffan Nöteberg
DIMENSIONERA
10,92 MB
FILNAMN
Pomodorotekniken : kan du fokusera i 25 minuter?.pdf
ISBN
5617240602329

BESKRIVNING

Pomodorotekniken har sin grund i agil mjukvaruutveckling och kan användas av både studenter och yrkesverksamma som vill effektivisera sina studier eller sitt arbete. Boken visar hur du organiserar din dag för att åstadkomma mer på mindre tid utan att använda vare sig mjukvara eller dyra och komplicerade planeringsverktyg. Det enda du behöver är ett papper, en penna och en äggklocka.Vrid upp äggklockan till 25 minuter och starta din nästa Pomodoro, när klockan ringer tar du rast. Den här speciella synen på koncentration är kärnan i Pomodorotekniken. Boken är fylld med råd om hur du kommer igång och hur du kan skräddarsy metoden efter dina egna behov.Staffan Nötebergs bok blev en sådan succé i USA att den även har givits ut på japanska, kinesiska, koreanska och tyska. Och här är nu den svenska versionen.

Du kan läsa mer om den längre ner på sidan. Det handlar om att sätta en timer för både fokuserat arbeta och rast.

Vrid upp äggklockan till 25 minuter och starta din nästa Pomodoro, när klockan ringer tar du rast. Den här speciella synen på koncentration är kärnan i Pomodorotekniken.

RELATERADE BÖKOR