Mango i huvet? : strategisk förändringskommunikation i praktiken

Mango i huvet? : strategisk förändringskommunikation i praktiken - Cath Blomkvist, Beatrice Arnesson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Cath Blomkvist, Beatrice Arnesson
DIMENSIONERA
4,84 MB
FILNAMN
Mango i huvet? : strategisk förändringskommunikation i praktiken.pdf
ISBN
6373861717750

BESKRIVNING

Läsaren får en genomgång av vilka reaktioner som uppstår under förändringar och får också praktiska kommunikativa verktyg för att påverka människor till att vilja bidra till förändring. Författarna berättar om sina erfarenheter och vänder sig till dem som vill använda kommunikation i förändringsarbete. Verktygen som föreslås är anpassade till de olika reaktionsfaserna i förändringskurvan. Författarna kallar det situationsanpassad förändringskommunikation - eller mangometoden."Författarna till Mango i huvet har lyckats med att förmedla kommunikation, förändringsarbete och förändringskommunikation på ett lättbegripligt sätt för en lekman inom området. Bitar föll på plats och jag ser att jag kommer få stor nytta av det jag läst i framtida projekt."Christina Sandberg, Financial Controller, SIDA(Swedish International Development Cooperation Agency)"Det är en utmärkt skrift för att hämta insikt i och förståelse för förändringsprocessers förlopp. Stort fokus ligger på att beskriva de problem som kan uppstå och hur man kan vända dessa problem till något positivt, eller ännu hellre - undvika dem helt."Kjell-Arne Engberg, VD, Engberg-GruppenCath Blomkvist är kommunikationskonsult i egna företaget comcat, med inriktning kommunikationsplanering, föreläsningar, coachning och ledarskap. Innan livet som egen företagare arbetade Cath med kommunikation i små, stora, privata och offentliga organisationer. Cath är även NLP Trainer.Beatrice Arnesson är kommunikationschef på EKN (Exportkreditnämnden). Beatrice har tidigare arbetat med kommunikation inom kommun, landsting, privata näringslivet och en ideell organisation, både som anställd och konsult.

Läs mer och anmäl dig här ← Det unika med YH-utbildningar! Suomalainen.com on Suomalainen Kirjakauppa netissä. Meiltä saat mm.

Forventet leveringstid: 5-7 arbejdsdage ... Köp billiga böcker om Ekonomi & Management hos BookOutlet.se. Den nya bokhandeln på nätet.

RELATERADE BÖKOR