Vinnande mentorskap : en praktisk handbok

Vinnande mentorskap : en praktisk handbok - Charlotta Wikström | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Charlotta Wikström
DIMENSIONERA
3,76 MB
FILNAMN
Vinnande mentorskap : en praktisk handbok.pdf
ISBN
4487361930855

BESKRIVNING

Andra reviderade upplagan! Vinnande mentorskap är en praktisk handbok i mentorskap som riktar sig till mentorer, adepter, projektledare och konsulter. Charlotta Wikström beskriver enkelt och pedagogiskt hur man planerar, genomför och följer upp ett mentorprogram på ett strukturerat sätt för att nå bästa möjliga resultat. Författaren ger också konkreta förslag på diskussionsämnen mellan mentor och adept samt ansökningsformulär, mallar och utvärderingar. Boken har under flera år använts som handledning och inspiration i många olika mentorprogram. Några exempel: Sveriges Hotell- och restaurangförbund, Stockholms Universitet, Marknadsföreningen och Nordeas mentorprogram för kvinnliga ledare. Charlotta Wikström är civilekonom och DIHR. Hon har mer än femton års egen linje- och ledarerfarenhet och har varit initiativtagare till och ansvarig för ett antal olika kompetens- och ledarutvecklingsprogram. Charlotta Wikström har varit drivande i utvecklingen av flera mentorprogram och även arbetat både som extern och intern mentor under flera år.

Sök och jämför Vinnande mentorskap en praktisk handbok till ett billigt pris antingen från en dator eller din mobil. Vi visar billiga produkter från ett stort antal webbutiker, samt även auktionsprodukter från Tradera. Vinnande mentorskap : en praktisk handbok Charlotta Wikström Häftad.

Därför har jag skrivit en praktisk handbok om bra mentorskap, säger hon. Charlotta arbetar just nu med mentorprogrammet R2B Mentor som IVA driver genom Research2Business.

RELATERADE BÖKOR