Att leda och arbeta i projekt

Att leda och arbeta i projekt - Monica Lööw | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Monica Lööw
DIMENSIONERA
9,1 MB
FILNAMN
Att leda och arbeta i projekt.pdf
ISBN
7102467465492

BESKRIVNING

Boken ger en väl beprövad och stark struktur för hur projekt ska bedrivas. Du lär dig leda, styra, motivera och entusiasmera.Läs merI boken presenteras framgångsfaktorerna för effektiva projekt liksom de vanligaste fallgroparna. Du lär dig även hur grupper fungerar – om roller och personligheter, kommunikation och konflikter. Checklistor och verktyg hjälper dig. Fyra praktikfall visar konkret hur företag och organisationer tillämpat bokens projektstruktur.Om författarnaMonica Lööw är beteendevetare med inriktning på arbets- och organisationspsykologi samt konsult och utbildare.

Den ger dig insikter, väl beprövade verktyg och färdigheter för att etablera ett effektivt projektteam och hantera konflikter. I denna tredagarsutbildning ger vi dig möjlighet till ökad självkännedom för att framgångsrikt kunna • Saknar projektvana och vill veta mer om vad det innebär att arbeta i projekt eller uppdrag • Vill ha stöd av någon med erfarenhet när du börjar ditt projekt eller uppdrag • Har fått ett uppdrag att leda i projektform • Vill veta mer om vår projektmodell PPS och dess olika verktyg verksamhet som vill stärka sin förmåga att planera, organisera och leda projekt.

utvecklingsmodeller, kravspecifikationer, projektplanering, dokumentation, mötesteknik och alla de verktyg, mallar och handgrepp som hör därtill. Läroboken består därför av två delar som motsvarar dessa två perspektiv av att arbeta i projekt. Att leda och arbeta i projekt : en praktisk handbok om att lyckas i projekt / Monica Lööw ; [omslagsbild och teckningar: Mireille Mooij-Lindman].

RELATERADE BÖKOR