Innovatörerna : genierna och nördarna som skapade den digitala revolutionen

Innovatörerna : genierna och nördarna som skapade den digitala revolutionen - Walter Isaacson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Walter Isaacson
DIMENSIONERA
3,81 MB
FILNAMN
Innovatörerna : genierna och nördarna som skapade den digitala revolutionen.pdf
ISBN
7115744766036

BESKRIVNING

Vad är det som gör att vissa uppfinnare och entreprenörer kan omvandla sina visionära idéer till verklighet? Vad är det som leder fram till deras kreativa genombrott? Varför lyckas vissa, medan andra misslyckas?Efter den bästsäljande biografin om Steve Jobs har Walter Isaacson nu skrivit berättelsen om människorna bakom den digitala revolutionen. Datorn och internet är två av vår tids viktigaste uppfinningar, men ändå vet få vilka som skapade dem. Det var inget som skedde i hemlighet, av ett ensamt geni, tvärtom har de flesta digitala innovationer växt fram i kollektiv. Isaacson skriver om de hackare, genier och nördar som skapat det digitala samhälle vi lever i idag. Vi möter Ada Lovelace, lord Byrons dotter, som var en pionjär inom dataprogrammering redan på 1840-talet, och här finns också personer som Alan Turing, Bill Gates och Steve Jobs.Innovatörerna är berättelsen om hur de tänkte och vad som gjorde dem så nyskapande. Hur de sammanförde humaniora med teknologi, konst med vetenskap, och hur deras förmåga att samarbeta och jobba i team gjorde dem ännu mer framgångsrika."Det avundsvärda med Isaacson är hans förmåga att översätta komplex vetenskap till ett språk vi alla förstår. De som läst hans biografier om Einstein och Steve Jobs vet att Isaacson är en levande Rosettasten när det gäller fysik och dataprogrammering."The Atlantic

Datorn och internet är två av vår tids viktigaste uppfinningar, men ändå vet få vilka som skapade dem. Det var inget som skedde i hemlighet, av ett ensamt geni, tvärtom har de flesta digitala innovationer växt fram i kollektiv. Pris på liknande produkter som Innovatörerna : genierna och nördarna som skapade den digitala revolutionen Plusbok - Böcker och blad: Syrien : revolutionen, makten och människorna 107kr Gå till butik Fyra år efter att det syriska upproret inleddes har 200 000 människor dödats och miljoner drivits på flykten. Innovatörerna : genierna och nördarna som skapade den digitala revolutionen: Amazon.co.uk: Isaacson, Walter, Siwe, Fredrika, Eklöf, Margareta, Poirier Martinsson ... Allt om författaren Walter Isaacson.

Onsdag 25 mars kl. 18.00 Mölndals stadsbibliotek Dessutom ger han tips på hur man inspirerar sina anställda och är en bra ledare.

RELATERADE BÖKOR