Målmedveten : prioritera rätt och säg nej med gott samvete

Målmedveten : prioritera rätt och säg nej med gott samvete - David Stiernholm | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
David Stiernholm
DIMENSIONERA
5,1 MB
FILNAMN
Målmedveten : prioritera rätt och säg nej med gott samvete.pdf
ISBN
2182975654555

BESKRIVNING

Varje dag ställs vi inför en oändlig mängd val. Vi prioriterar, väljer och väljer bort: Vilket mail ska jag svara på? Vem ska jag ringa? Vilka bränder måste släckas först? Prioritering är en knepig sak. Alltför ofta väljer vi den uppgift som är mest bråttom, på bekostnad av de som kanske inte är lika akuta, men oerhört mycket viktigare. Hela tiden är vi dessutom medvetna om att det finns en gräns för hur mycket vi hinner göra på en dag, en vecka och ett år. Stressen är aldrig långt borta. Det blir ett tröttsamt liv. I Målmedveten reder David Stiernholm ut skillnaden mellan bråttom och viktigt. När denna distinktion är gjord är det lättare att formulera konkreta och lättillgängliga mål i vardagen. Då målen väl är satta är det sedan möjligt att prioritera på basis av annat än brådska. På så sätt slipper du jobba under ständig stress och med andan i halsen. Du lär dig frigöra tid till det som faktiskt är viktigt och känner att du äger din egen planering vilket i sin tur ger dig både energi och överblick över vardagen.DAVID STIERNHOLM, Sveriges ende struktör, har ett motto: Allting kan göras enklare. Han är flitigt anlitad som konsult och föreläsare inom både näringsliv och offentlig sektor. Stiernholms första bok Klart! har sålt i fler än 10 000 ex.

Allra finaste du bok Ebba Mörner pdf. Alltför nära ebok - Linwood Barclay .pdf. Målmedveten : prioritera rätt och säg nej med gott samvete: Amazon.es: Stiernholm, David, Mårtensson, Benny: Libros en idiomas extranjeros Tag: Målmedveten - prioritera rätt och säg nej med gott samvete david .

Målmedveten : prioritera rätt och säg nej med gott samvete David Stiernholm (Övrig) Tipsa en vän 234 kr Antal. Lägg i varukorgen.

RELATERADE BÖKOR