Konkurrensens konsekvenser : vad händer med svensk välfärd

Konkurrensens konsekvenser : vad händer med svensk välfärd - Laura Hartman, Anders Anell, Kajsa Hanspers, Martin Lundin, Eva Mörk, Marta Szebehely, Stefan Wiklund, Jonas Vlachos | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Laura Hartman, Anders Anell, Kajsa Hanspers, Martin Lundin, Eva Mörk, Marta Szebehely, Stefan Wiklund, Jonas Vlachos
DIMENSIONERA
12,64 MB
FILNAMN
Konkurrensens konsekvenser : vad händer med svensk välfärd.pdf
ISBN
5625559685427

BESKRIVNING

Sedan tjugo år tillbaka har andelen privata utförare ökat kraftigt i den offentligt finansierade välfärden i Sverige. Idag har närmare en femtedel av de anställda inom välfärdssektorn en privat arbetsgivare och mer än var femte gymnasieelev går i en friskola. Men har det ökade inslaget av konkurrens infriat förhoppningarna om effektivitet och högre kvalitet?Konkurrensens konsekvenser är den första breda analysen av privatiseringarnas omfattning och följder. Här granskar åtta forskare välfärdsområdena förskola, skola, ungdoms- och missbrukarvård, arbetsmarknadspolitik, hälso- och sjukvård samt insatser för äldre och funktionshindrade.Frågorna som ställs är bland andra: Hur långt har konkurrensutsättningen gått inom de olika områdena? Hur stora är de geografiska skillnaderna och vad beror de på? Vilka är producenterna? Vilka effekter har privatiseringarna haft för kvalitet och effektivitet? Vilka är tendenserna och utmaningarna framöver?

| Adlibris Konkurrensens konsekvenser : vad händer med svensk välfärd - Häftad. Finns i lager, 352 kr.

Konkurrensens konsekvenser. Vad händer med svensk välfärd? I DN skrev Laura Hartman,docent i nationalekonomi, forskning… dessa reformer har lyst med sin frånvaro.

RELATERADE BÖKOR