Mentorskap

Mentorskap - John Maxwell | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
John Maxwell
DIMENSIONERA
12,18 MB
FILNAMN
Mentorskap.pdf
ISBN
9907741448424

BESKRIVNING

I denna korta och lättlästa bok ger John Maxwell grunderna i mentorskap. Han visar vilka steg du behöver ta för att effektivt reproducera din framgång i någon annan. Han ger dig råd i hur du väljer ut rätt person för ditt mentorskap, hur du skapar en atmosfär och omgivning där ledare trivs och kan växa, och hur du kommer igång med allt detta.Tänk om du levt hela ditt liv och uppnått mycket framgång men aldrig delat din visdom med någon annan? Låt inte ditt livsverk sluta med dig. Som mentor kan du skapa ett arv som kommer att finnas kvar långt efter du är färdig med att leda.

Icke organiserat mentorskap Ett ordnat förhållande genom avtal eller liknande, men där formerna bestäms av mentor och adept. Organiserat mentorskap Ett program med principer, ledning och mål.

Detta kan sammanfattas i nedanstående punkter: Underlätta för studenter övergången från akademi till näringsliv Skapa förutsättning för st Mentorskap. Mentorsverksamheten syftar till att överbrygga teori och praktik för studenterna under deras utbildningstid.

RELATERADE BÖKOR