Vad är pengar och 100 andra jätteviktiga frågor

Vad är pengar och 100 andra jätteviktiga frågor - Claes Hemberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Claes Hemberg
DIMENSIONERA
10,34 MB
FILNAMN
Vad är pengar och 100 andra jätteviktiga frågor.pdf
ISBN
1919046059661

BESKRIVNING

Pengar är ett kusligt starkt verktyg, som vi människor hittat på. Bara åsynen av dem väcker idéer, avsky och avund. Samtidigt har vi aldrig haft så mycket och så snabba pengar i omlopp och ändå växer gruppen maktlösa.Istället dömer vi ut nyrika, sparar i dåliga räntor, viker oss för stormakter, hyllar lottovinnare och missar vår egen korruption. För vi hinner sällan klä pengar i nödvändiga tankar, vägval och sammanhang. Istället blir pengar lätt den andres vapen i debatter om fattigdom, maktmissbruk och barnarbete samtidigt som vd:ar kraschar banker och tar ut miljonbonusar. Inte konstigt att många ser pengar som vår tids vardagsmysterium. Och vid middagsborden ska vi enligt traditionen inte tala om ?det? som alla andra talar om överallt hela tiden.Genom att göra pengar till något personligt, rakt, fnissigt och begripligt så vill Claes Hemberg locka fler att bli nyfikna på sin slantar och våga börja prata om dem. För att kanske en dag förlika oss med dem.

Samtidigt har vi aldrig haft så mycket och så snabba pengar i omlopp och ändå växer gruppen ... Vad är miljö och 100 andra jätteviktiga frågor. 313 likes.

... I sin del av Vad är-serien öser de på med all sin kunskap om ämnet musik.

RELATERADE BÖKOR