Frilanshandboken

Frilanshandboken - Mikael Bergling, Fredrik Nejman | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mikael Bergling, Fredrik Nejman
DIMENSIONERA
8,20 MB
FILNAMN
Frilanshandboken.pdf
ISBN
9022000187408

BESKRIVNING

Antalet frilansar i mediebranschen blir fler och fler, vilket leder till ökad konkurrens om uppdragen.Med den här boken ökar dina chanser att lyckas som frilans. Den vänder sig till nybörjaren och till den som hållit på ett tag. Boken ger både grunderna och fördjupning för den som är eller vill bli frilansande journalist, fotograf, formgivare, illustratör, webbredaktör, copy, översättare, ad och författare. Boken går bland annat igenom: Hur du startar en firma.• Konsten att sälja och ta betalt.• Hur du sköter din ekonomi som småföretagare.• Regler och avtal om arvoden och upphovsrätt.• Hur du skyddar dig om du blir sjuk eller får svårt att få det hela att gå ihop.I boken finns också flera omfattande guider om:• Stipendier. Det finns flera miljoner kronor att söka.• Vidareutbildning. Som frilans måste du sköta det på egen hand.• Organisationer. Vilken passar just dig och din verksamhet?Detta är den tredje upplagan av Frilanshandboken, nu omarbetad, uppdaterad och tjockare än tidigare. Boken används som kurslitteratur vid bland annat Journalistutbildningen, JMG, på Göteborgs universitet:”Frilanshandboken är en bred, funktionell och uppdaterad handbok för alla som vill börja frilansa eller lära sig mer om frilansandets villkor i ett medielandskap i snabb förändring."Marie Branner, universitetsadjunkt vid JMG.Bokens författare Mikael Bergling och Fredrik Nejman har tillsammans över 30 års erfarenhet som frilansjournalister.

Så tipsa någon frilans du känner - eller bli medlem själv om du inte redan är det. Detta är den tredje upplagan av Frilanshandboken, nu omarbetad, uppdaterad och tjockare än tidigare. Boken används som kurslitteratur vid bland annat Journalistutbildningen, JMG, på Göteborgs universitet: "Frilanshandboken är en bred, funktionell och uppdaterad handbok för alla som vill börja frilansa eller lära sig mer om frilansandets villkor i ett medielandskap i snabb förändring." Nu kommer även Frilanshandboken skickas ut till alla som blir nya frilansmedlemmar i förbundet.

wishlist Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom frilanshandboken Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag. Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR