Juridik och politik - en introduktion

Juridik och politik - en introduktion - Per Ahlin | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Per Ahlin
DIMENSIONERA
7,23 MB
FILNAMN
Juridik och politik - en introduktion.pdf
ISBN
8576073136888

BESKRIVNING

Denna bok ger en grundläggande introduktion till relationen mellan juridik och politik. Bland frågor som behandlas märks om juridiska svar alltid är att föredra även på politiska frågor, om juridiken ska stå över politiken i den meningen att domare kan överpröva politiska beslut, om det är välkommet att domstolar ges större politisk makt och om det alls går att skilja mellan juridik och politik.I denna andra upplaga har ett antal uppdateringar skett. Dessutom har det tillkommit ett kapitel om civilrätt, eller kanske snarare om den civilrättsliga lagstiftningens roll i ett politiskt reformarbete.Per Ahlin är jur.dr och universitetslektor i folkrätt vid Stockholms universitet. Han har tidigare arbetat över 20 år som journalist på Dagens Nyheter.

190 s. Franska Facktermer 1 - Politik Och Juridik. Ekonomi, Näringsliv, Transport.

235 kr Ginza: Juridiken och dess arbetssätt : en introduktion. 289 kr Finns i lager Allmän och grundläggande juridik behandlas men även detaljerade avsnitt inom juridiken utifrån fallstudier från följande områden: LSS, SOL, LVU och SkolL.

RELATERADE BÖKOR