Möteskokboken II: metoder för att skapa effektiva möten

Möteskokboken II: metoder för att skapa effektiva möten - Erik Mattsson, Anna Jöborn | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Erik Mattsson, Anna Jöborn
DIMENSIONERA
10,71 MB
FILNAMN
Möteskokboken II: metoder för att skapa effektiva möten.pdf
ISBN
2315671725097

BESKRIVNING

En allt större del av våra arbetsliv går ut på att delta i olika typer av möten. Vi träffas i tid och otid. I värsta fall leds mötet av en oförberedd mötesledare och mötesdeltagarna är ditkommenderade. Resultatet blir därefter. Enkel matematik säger att goda förberedelser snabbt lönar sig.Detta är den andra, helt omarbetade, utgåvan av Möteskokboken del II. Boken har kompletterats med förslag på hur ni kan förbättra de rutinmöten som ofta är rygg­raden i verksamheten. De nya metoderna omfattar bl.a. aktivitetsplanering, avstämningsmöte, arbetsgruppsmöte, riskanalysmöte och årsmöte. Flera andra mötesmetoder har också tillkommit och vi har fyllt på med tekniker för virtuella möten. Vi ger även tips om hur man kan använda digitala mötesverktyg.Här kan du läsa ett utdrag ur Möteskokboken 2.

Här finns också checklistor, ett utvidgat k... Metoder för att skapa e!ektiva möten ETT UTDRAG UR. Ordrum AB Rosengatan 2 A ...

Click here to find similar products. 9789197766401.

RELATERADE BÖKOR