Ledarskap i idéburna organisationer

Ledarskap i idéburna organisationer - Sven Nygren | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sven Nygren
DIMENSIONERA
7,2 MB
FILNAMN
Ledarskap i idéburna organisationer.pdf
ISBN
5645144301428

BESKRIVNING

"Ledarskap i idéburna organisationer" är en utmanande bok. Den är en både teoretisk och praktisk bok för dig som arbetar i idéburna organisationer eller som är intresserad av att skapa engagemang kring en bärande idé. Varför är du aktiv i rörelsen? Vilken är rörelsens bärande idé? Arbetar ni verkligen för att förverkliga den? Eller har formalia blivit viktigare än visionerna? Är rörelsen verkligen i rörelse?Den här boken visar, genom att sammanfatta användbara teoretiska modeller och lång praktisk erfarenhet, vad det innebär att leda och utveckla idéburna organisationer och vad som kan bidra till att sätta rörelsen i rörelse igen.Du får också kunskap om det idéburna ledarskapets 3R som består av trehuvuddimensioner:- Det relationsskapande ledarskapet som handlar om att skapa engagemang.- Det resultatskapande ledarskapet som handlar om att organisera för resultat.- Det rörelseskapande ledarskapet som handlar om driva på för ny rörelse.Om författarnaFörfattaren, Sven Nygren, har genom ett mångårigt arbete som konsult medverkat i ett omfattande utvecklings- och förnyelsearbete i en lång rad folkrörelseorganisationer och andra idéburna organisationer. Boken bygger på dessa erfarenheter och på hans intresse av att hitta teoretiska förklarings- modeller som ger stöd till och utmanar vardagskunskapen hos alla de människor som är engagerade i att åstadkomma rörelse.Boken är skriven under medverkan av Barbro Mellberg och Lotten Kågerman.

Det gäller att skapa goda organisationer med kreativ kraft samtidigt som lagom mycket stabilitet främjar samarbete över gränser och progressiv handling. ISBN 9789147095230 "Ledarskap i idéburna organisationer" är en utmanande bok. Den är en både teoretisk och praktisk bok för dig som arbetar i idéburna organisationer eller som är intresserad av att skapa engagemang kring en bärande idé. Chef och ledarskap i ideella organisationer 2013-11-30 jonar242 3 kommentarer Jag var igår på ett frukostseminarium arrangerat av Jusek, där kompetensutvecklingschef på Rädda Barnen Johan Welander berättade om den bok som han släppt under 2013 ( Idéburen chef: HR-arbete och personalansvar i ideella organisationer . Pris: 209 kr.

Köp Ledarskap i idéburna organisationer av Sven Nygren på Bokus.com. Boken har 1 läsarrecension. Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom ledarskap i organisationer Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag.

RELATERADE BÖKOR