19 Retoriktips! : kommunicera bättre - redan i morgon!

19 Retoriktips! : kommunicera bättre - redan i morgon! - Christina Hellström | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Christina Hellström
DIMENSIONERA
10,78 MB
FILNAMN
19 Retoriktips! : kommunicera bättre - redan i morgon!.pdf
ISBN
8196707705502

BESKRIVNING

19 Retoriktips! Kommunicera bättre – redan i morgon!Det här är ingen vanlig retorikbok, med tips som bara lämpar sig om du ska hålla ett tal eller en presentation från en stor scen.Nej, i den här boken får du 19 retoriktips, som du kan använda rakt in i din vardag; vare sig du möter en, flera eller många. Dagligen använder vi vardagsretorik, utan att vi tänker på det; när du lägger fram ett förslag på jobbet, när du vill inspirera en medarbetare att gå in i ett nytt uppdrag eller när någon ber dig att oförberett ställa dig upp på ett möte och dra något, ”nu när du ändå är här!”Du kan läsa boken från pärm till pärm, eller använda boken som en handbok och dyka ner i det tips, som du behöver för dagen. Sedan vet vi alla att verkligheten inte alltid inrymmer tid till att förbereda oss som vi skulle önska – därför finns också ett Snabbprogram, med tips, som gör att du snyggt kan leverera det som efterfrågas, även om du bara har en timme, 15 minuter – eller ingen tid alls till förberedelser.Av Christina Hellström har tidigare utgivits:Bättre ledare – redan i morgon! (Personalmedia 2016) Sagt om Bättre ledare – redan i morgon!Boken är konkret och lättläst, med många bra tips när det gäller ledarskap i vardagen. Alla som står i ett ledaruppdrag borde läsa den!- Peter ”Foppa” Forsberg,hockeyspelare och affärsmanEn bok med en stor bredd av konkreta och användbara tips för din vardag som ledare. Boken tar upp många olika situationer som blir lärtillfällen för den nye ledaren och reflektionstillfällen för den erfarne ledaren, tillfällen för dig att utvecklas i din ledarroll. En bok jag läste från pärm till pärm!-Susanne Alm,biträdande rektorFryxellska skolan, VästeråsDetta är en bok full av konkreta exempel, praktiska råd och reflektioner kring vad det är att vara ledare och hur man kan växa i sitt ledarskap. Lättillgänglig och hoppfull läsning för ledare i olika positioner som jag varmt rekommenderar.-Carin Dernulf,generalsekreterare EqumeniaEfter snart 40 år som nationell/internationell ledare inom IT och tung industri, tycker jag att Christina i denna bok väl belyst och fångat ledarskapets roll samt den balansgång man som ledare bör förhålla sig till i olika situationer, både vad beträffar sitt ledarskap och olika förhandlingssituationer. Den samlade kunskap som Christina förmedlar, borde framförallt vara till stor nytta för nya ledare och entreprenörer som har ambitionen till en fortsatt aktiv karriärsutveckling. Något som jag uppskattar med boken är hur praktisk och konkret Christina är i sina råd.-Hans Hallin,VD / CEO, MOPSsys ABChristina Hellströmär retorikexpert, ledartränare och kommunikatör. Hon har mång-årig erfarenhet av att föreläsa, leda utbildningar och coacha ledare, inom såväl näringsliv som ideella organisationer. Christina driver också mentorprogram för chefer och ledare.Boken 19 Retoriktips! Kommunicera bättre – redan i morgon! är Christinas femte bok.

Önskningarna är goda men när de kommer i flock är det klokt att vara lite sträng.

Möjligheten att ständigt hålla kontakt i realtid gör att vi inte håller tider med våra kontakter. Eller om vi gör det, då måste en redan avtalad tid bekräftas på nytt och på nytt. Retoriktips: Så hanterar du folk utan känsla 19 februari 2020 • 8:08 min Retorikexperten Elaine Eksvärd dyker ner i olika personlighetstyper som alla saknar "känsla" - allt ifrån de som ger oönskade råd till de som "fulskryter" i sociala sammanhang. Såren runt ögat har börjat läka.

RELATERADE BÖKOR