Lean & Agil ledare : praktisk teori för förändringsledarskap

Lean & Agil ledare : praktisk teori för förändringsledarskap - Ulf Wilder | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ulf Wilder
DIMENSIONERA
6,88 MB
FILNAMN
Lean & Agil ledare : praktisk teori för förändringsledarskap.pdf
ISBN
9843967750165

BESKRIVNING

Program för ledarutveckling bör överensstämma med aktuella samhällstrender och värderingar. Dessutom är det viktigt att helhetsgrepp, praktisk användbarhet och gedigen forskningsbas, är vägledande när man väljer ledarutvecklingsprogram. I boken, Lean & Agil Ledare, utvecklas behovet av ett anpassat, agilt, förändringsledarskap och de viktigaste färdigheterna för att ta sig dit. Boken betonar perspektiv, helhet och aktualitet beträffande ledarutveckling, med hänsyn till aktuella forskningsrön och omvärldstrender. I ett begränsat urval av färdighetsområden beskriver boken de kanske viktigaste kompetenserna för att driva Lean och agila förhållningssätt för ledare. Syftet med boken är att ge dig, som är ledare, ansvarig för ledarutveckling eller bara intresserad, insikter om vad som krävs för att skapa hållbara initiativ för Lean och Agilt förändringsledarskap. En förhoppning är också att boken, genom en mångfald konkreta exempel, ska vara en inspiration till strategier för utveckling av ledarkompetens.

Dessutom är det viktigt att… Lean & Agil ledare : praktisk teori för förändringsledarskap av Ulf Wilder Häftad , Svenska, 2014-04-29 Buy Lean & Agil ledare : praktisk teori för förändringsledarskap by Ulf Wilder (ISBN: 9789176091210) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Anlita oss för förändringsledarskap.

Dessutom är det viktigt att helhetsgrepp, praktisk användbarhet och gedigen forskningsbas, är vägledande när man väljer ledarutvecklingsprogram. I boken, Lean & Agil Ledare, utvecklas behovet av ett anpassat, agilt, förändringsledarskap och de viktigaste färdigheterna för att ta sig dit ... Varje ledare har sin egen personliga plan baserad på överenskommen målsättning.

RELATERADE BÖKOR