Mot olika mål - en bok om kommunikativt projektledarskap och effektskapande kommunikation

Mot olika mål - en bok om kommunikativt projektledarskap och effektskapande kommunikation - Maria Sterner, Petra Westerberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Maria Sterner, Petra Westerberg
DIMENSIONERA
5,72 MB
FILNAMN
Mot olika mål - en bok om kommunikativt projektledarskap och effektskapande kommunikation.pdf
ISBN
3104907902195

BESKRIVNING

Varför misslyckas så många projekt? Du som är chef får inte den effekt du förväntade dig och du som är projektledare säger att målen är oklara och att kommunikationen brister. I längden kostardet både pengar och energi. Det är lätt att hänvisa till dålig kommunikation när något gått snett, men vilken typ av kommunikation pratar vi om och vem bär ansvaret?Man behöver självklart bena ut vem som ska ta ansvar för vilket mål – projektmålet eller effektmålet. Men man behöver också vara överens om vad ansvaret innebär och om att använda kommunikationenpå rätt sätt.I boken, som riktar sig till alla som arbetar i projektform – chefer som beställer projekt, projektledare och effektledare – reder författarna ut frågan om varför det uppstår problem i projekt och hur de kan lösas.

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Pris: 309 kr.

Hon visar hur ineffektiv kommunikation må vara ytterst subtil, men ändå få förödande följder. Kommunikation är grundläggande för all typ av ledarskap. En otydlig chef som inte lyckas förmedla sitt budskap står inför stora utmaningar.

RELATERADE BÖKOR