Arbetsrätt för chefer, fackliga företrädare och kvalitetsansvariga

Arbetsrätt för chefer, fackliga företrädare och kvalitetsansvariga - Bo Wiklund | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Bo Wiklund
DIMENSIONERA
9,45 MB
FILNAMN
Arbetsrätt för chefer, fackliga företrädare och kvalitetsansvariga.pdf
ISBN
7280102626954

BESKRIVNING

Boken hjälper chefer, fackliga företrädare och kvalitetsansvariga som står mitt i produktionen att agera rätt inom det arbetsrättsliga området. Chefer och kvalitetsansvariga har arbetsrättsligt ansvar bara som en uppgift bland många andra. Vikten av bra relationer och aktiv kommunikation betonas särskilt. Det är den enda arbetsrättsliga handboken som presenterar arbetsrätten i en flödesmodell sammanflätad med kraven i olika kvalitets- och arbetsmiljöstandarder. I texten redogörs för det ansvar som chefer har för den praxis som de skapar eller tillåter. Språket är föredömligt enkelt och varje avsnitt illustreras med avgjorda ärenden i Arbetsdomstolen. Boken vill uppmuntra till diskussion och utbildningar internt inom företag, förvaltningar och olika studieorganisationer knutna till fackliga organisationer och företag. I denna tredje upplaga har mindre uppdateringar inom arbetsrätten gjorts sedan förra upplagan. Dessutom behandlas skärpningar inom diskrimineringslagen och den kanske viktigaste föreskriften från Arbetsmiljöverket, AFS 2015:4, Organisatorisk och social arbetsmiljö.

Hos oss blir du en bättre chef. liv. Kommunal arbetar därför på olika sätt för att säkra och förbättra medlemmars arbetsmiljö och förutsättningar för ett friskt arbetsliv.

Hos oss blir du en bättre chef. liv. Kommunal arbetar därför på olika sätt för att säkra och förbättra medlemmars arbetsmiljö och förutsättningar för ett friskt arbetsliv.

RELATERADE BÖKOR