Kommunalrätt : en introduktion för professionsutbildningar

Kommunalrätt : en introduktion för professionsutbildningar Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
3,61 MB
FILNAMN
Kommunalrätt : en introduktion för professionsutbildningar.pdf
ISBN
4611282667603

BESKRIVNING

Kommunalrätt - en introduktion för professionsutbildningar är en kortfattad beskrivning av den rättsliga regleringen rörande kommunerna och landstingen, med fokus lagd på den kommunala självständigheten och organiserandet av beslutsfattande instanser m.m. Regeringsformen och den nya kommunallagen står i centrum för framställningen, och bl.a. likställighetsprincipen och medborgarinflytandet belyses. Boken innehåller också ett avsnitt om relevant arbetsrättslig lagstiftning. Lagen om offentlig upphandling behandlas liksom regler om överklagande om kommunala beslut. Boken ger dessutom en kort introduktion till EU-rättslig lagstiftning och dess påverkan på den kommunala och landstingskommunala verksamheten.Läs merDenna andra upplaga är uppdaterad med den nya kommunallagen (2017:725) och med den nya lagen (2016:1145) om offentlig upphandling. Vissa andra kapitel är också helt nyskrivna och uppdaterade. Boken lämpar sig särskilt för kursdeltagare och andra som är eller kommer att vara yrkesverksamma inom kommun och landsting men också för andra som vill ha en lättillgänglig introduktion till viktiga lagar som styr verksamheter i kommuner och landsting.Om författarnaFörfattarna har lång erfarenhet av såväl undervisning och forskning om den offentliga förvaltningen som av arbete och uppdrag inom den offentliga sektorn.

ISBN. 978-91-47-12831- Kommunalrätt en introduktion för professionsutbildningar av Lotti Ryberg-Welander, 1960- Peter Skoglund Annika Staaf Lars Zanderin ( Bok ) 2019, Svenska, För vuxna Kommunalrätt : en introduktion för professionsutbildningar häftad, 2019, Svenska, ISBN 9789147128310.

Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris LIBRIS titelinformation: Kommunalrätt : en introduktion för professionsutbildningar / Lars Zanderin, Annika Staaf (red.) ; Lennart Erlandsson .. Pris: 303 kr.

RELATERADE BÖKOR