WCM : vägen till världsklass

WCM : vägen till världsklass - Örjan Bergström, AnnaKarin Djupenström, Örjan Ljungberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Örjan Bergström, AnnaKarin Djupenström, Örjan Ljungberg
DIMENSIONERA
9,96 MB
FILNAMN
WCM : vägen till världsklass.pdf
ISBN
8645137843002

BESKRIVNING

En del företag lyfter sig och blir bättre, flexiblare, mer lönsamma och dessutom roligare att arbeta vid. De har förmått att skapa en gemensam kultur i företaget ?där allas kreativitet tas till vara, vilket framkallat det supereffektiva företaget. Vad är det som händer i dessa företag och hur går det till att mobilisera alla medarbetare och genomföra en sådan förändring?World Class Manufacturing (WCM) är ett helhetssystem som kombinerar de bästa metoderna från Total Productive Maintenance (TPM), Lean, Six Sigma och Förändringsledning. De företag som använder WCM fullt ut avviker från sina konkurrenter, såvida dessa inte redan arbetar med wWCM. WCM ger företag förmågan att anta de riktigt stora utmaningarna, att göra det omöjliga och att lyfta sig över det mediokra.Den här boken vänder sig till dig som är intresserad av att förstå mer om WCM. Den riktar sig till såväl yrkesverksamma som studenter med behov av en förståelse för hur WCM-metoden kan byggas upp, utvecklas eller förvaltas i en verksamhet.

Fokus på pensions- gapet Gruppträning är en fantastisk och rolig väg mot bättre hälsa! Våra medlemmar har fri tillgång till gruppträning i världsklass. Vi har marknadens mest populära gruppträningsklasser som grund och jobbar ständigt med att förnya vårt utbud för att du som medlem alltid ska ha hitta något som passar just dig.

Köp ... I Vägen till världsklass sätter Jesper fokus på de faktorer som skapar framgång i mellanmänsklig kommunikation. I den här inspirerande föreläsning lär sig hela personalen att bemästra strategier för att öka kapaciteten i gruppen och nå nästa nivå i företaget, arbetsgruppen eller personalstyrkan. Find WCM : vägen till världsklass by Bergström, Örjan - Utg.

RELATERADE BÖKOR