Arbetsmiljö : handbok för chefer och skyddsombud

Arbetsmiljö : handbok för chefer och skyddsombud - Georg Frick | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Georg Frick
DIMENSIONERA
9,43 MB
FILNAMN
Arbetsmiljö : handbok för chefer och skyddsombud.pdf
ISBN
6892281876460

BESKRIVNING

Varför en bok om arbetsmiljö? Arbetsmiljö är sannolikt ett av de mest väldokumenterade områdena inom arbetslivet. Exempelvis finns det mycket (och i många avseende bra) dokumentation på Arbetsmiljöverkets hemsida som kan vara till stor hjälp, både för chefer och skyddsombud. Utöver detta finns det ofta mycket dokumentation att ta del av via olika intresseorganisationer och företag som är verksamma inom arbetsmiljöområdet.Eftersom det finns så mycket dokumentation kan det ofta vara svårt att få en samlad, och inte allt för komplicerad bild av vad som gäller. Med denna bok i handen får läsaren en samlad inblick och vägledning i vardagens arbetsmiljöfrågor. Boken gör inte anspråk på att täcka in hela det arbetsmiljömässiga området. Boken fokuserar huvudsakligen på de vardagliga, praktiska arbetsmiljöfrågorna som uppkommer i arbetslivet. Detta är en informativ och lättläst handbok för chefer och skyddsombud och andra som är intresserade av att veta mer om arbetsmiljöfrågor.

Därför är utbildningen utformad så att chefer och skyddsombud går den tillsammans. Varför en bok om arbetsmiljö? Arbetsmiljö är sannolikt ett av de mest väldokumenterade områdena inom arbetslivet. Exempelvis finns det mycket (och i många avseende bra) dokumentation på Arbetsmiljöverkets hemsida som kan vara till stor hjälp, både för chefer och skyddsombud.

Finns alltid BOKREA. Köp boken Arbetsmiljö - handbok för chefer och skyddsombud : Specialutgåva med anledning av corona av Georg Frick (ISBN: 9789198489255) hos BookOutlet.se På större arbetsplatser, som kommuner och landsting, är Maria Steinbergs förslag därför att cheferna bland sig utser egna skyddsombud, som bara företräder chefer.

RELATERADE BÖKOR