Servitut i teori och praktik

Servitut i teori och praktik - Barbro Julstad, Tomas Vesterlin | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Barbro Julstad, Tomas Vesterlin
DIMENSIONERA
8,77 MB
FILNAMN
Servitut i teori och praktik.pdf
ISBN
3382305524315

BESKRIVNING

I boken behandlas de generella servitutsrekvisiten i svensk rätt ochde särskilda bestämmelser om servitut som finns i olika lagar. Tyngdpunktenligger på servitutsbestämmelserna i jordabalken samt ifastighetsbildninglagen och anläggningslagen, men även andra lagartas upp.Såväl villkoren för bildande som för ändring och upphävande avservitut behandlas. Boken innehåller även en redovisning av de värderingsregler som ska tillämpas. Vidare behandlas frågor om klarläggande av innehållet i befintliga servitut och tvist om sådana.Boken innehåller också en redovisning av rättspraxis rörandeservitut.

Av Barbro Julstad, Tomas Vesterlin I boken behandlas de generella servitutsrekvisiten i svensk rätt och de särskilda bestämmelser om servitut som finns i olika lagar. 2016, Häftad. Köp boken Servitut i teori och praktik hos oss! Servitut i teori och praktik.

I boken behandlas de generella servitutsrekvisiten i svensk rätt ochde särskilda bestämmelser om servitut som finns i olika lagar. Tyngdpunktenligger på servitutsbestämmelserna i ... Servitut i teori och praktik.

RELATERADE BÖKOR