Professionellt beslutsfattande : hur du som chef och ledare fattar evidensbaserade beslut

Professionellt beslutsfattande : hur du som chef och ledare fattar evidensbaserade beslut - Henrik Tangen | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Henrik Tangen
DIMENSIONERA
12,99 MB
FILNAMN
Professionellt beslutsfattande : hur du som chef och ledare fattar evidensbaserade beslut.pdf
ISBN
2881297714371

BESKRIVNING

Leta inte i mörkret, tänd lampan! Boken Professionellt beslutsfattande ger dig en översiktlig bild om beslutsfattande inom arbetslivet och belyser hur det kan genomföras på ett mer träffsäkert sätt. Som att trycka på lysknappen innan du kliver in i ett mörkt rum.Boken lämpar sig som en inspirationsbok till chefer och ledare på olika nivåer som är nyfikna på hur man kan praktisera ett evidensbaserat förhållningssätt i beslutsprocessen. Boken är också lämplig för andra som är beredda att anta utmaningen att föra in ett mer evidensbaserat perspektiv i sitt arbete.

Tänk också på detta: Att inte ta beslut är också ett beslut. Många gångar uppfattar ledare att de inte tagit något beslut i och med att de skjutit beslutet på framtiden.

Det finns mycket tänkvärt och intressant i den här boken och en sak som jag fastnat för är det han skriver om intuition. Kahneman menar att intuition handlar om professionell igenkänning. 3 Auktoritär ledarstil: I den här stilen finns sällan möjligheter till diskussion, ledaren bestämmer över gruppen, samt ledaren fattar beslutet själv utan att ta gruppmedlemmars åsikter.

RELATERADE BÖKOR