Sociala medier för chefer och ledare

Sociala medier för chefer och ledare - Lena Leigert | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lena Leigert
DIMENSIONERA
6,43 MB
FILNAMN
Sociala medier för chefer och ledare.pdf
ISBN
5067696399343

BESKRIVNING

Denna guide vänder sig till dig som är chef och som på ett eller annat vis berörs av sociala medier. Kanske är du nyfiken på sociala medier för egen del, eller också vill du veta mer för att förstå kollegernas arbete lite bättre och hänga med i diskussionerna runt lunchbordet.Guiden ger dig grundläggande kunskaper om kommunikation i sociala medier och arbetet bakom professionella kanaler. Kort, koncist och utan onödiga buzzwords. Lättbegripliga råd hjälper dig att leda arbetet, resursplanera, fatta klokare beslut och utvärdera er närvaro i sociala medier.Guiden låter dig också upptäcka hur du för egen del kan dra nytta av sociala medier i din yrkesroll – om du vill. Sociala medier är ju bra mycket mer än kompissnack på Facebook!Om författaren: Lena Leigert var en av de första i Sverige att börja arbeta professionellt med sociala medier. 2009 skrev hon den första boken på svenska om sociala medier och i mer än tio år har Lena arbetat med sociala medier, digitala kanaler och digitalt utvecklingsarbete - som rådgivare, författare och föreläsare.

Det kan vara specialiserade grupper i sociala medier, diskussionsforum, konferenser, Linkedin, ... Vana vid att leda och utveckla verksamhet. Sociala medier blir ett allt viktigare verktyg vid rekrytering, och företagen har allt att vinna på att söka nya talanger genom de sociala nätverken.

Detta ställer nya krav på chef- och ledarskapet. Det kan även få konsekvenser för chefens egen psykosociala arbetsmiljö. Läste Pers bok Salomos Principer första gången för 10 år sedan och kan rekommendera den till alla ledare och föräldrar.

RELATERADE BÖKOR