Affärsänglar : att investera i tillväxtföretag

Affärsänglar : att investera i tillväxtföretag - Peter Helle | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Peter Helle
DIMENSIONERA
5,77 MB
FILNAMN
Affärsänglar : att investera i tillväxtföretag.pdf
ISBN
4335132228284

BESKRIVNING

Affärsänglar - finns dom? Svaret är ja. Utan investerare med privatkapital hade framgångsrika företag som exempelvis Volvo, Tetrapak eller AGA troligen inte funnits i dag. Boken är den första som beskriver hur man blir och arbetar som affärsängel under svenska förhållanden. Här finns bland annat råd om hur man värderar och utvärderar ett företag, hur man förhandlar med entreprenören, vilka affärsmässiga villkor en affärsängel bör ställa samt hur en lyckad exit går till. Sverige befinner sig än så länge bara i början på en utveckling där affärsänglar och deras investeringar kommer att bli allt viktigare för unga tillväxtföretag. Denna bok är därför oumbärlig för alla som är intresserade av att aktivt investera i onoterade, växande företag. Författaren Peter Helle är advokat med praktisk erfarenhet från arbete med över 200 entreprenörsföretag. Boken ges ut av Ekerlids Förlag i samarbete med ALMI Företagspartner Stockholm AB och NUTEK.

Utöver pengar investerar affärsänglarna också sin tid i tillväxtföretagen. De erbjuder erfarenhet, kontakter och goda råd.

Läs mer om affärsänglar Pris: 219 kr. inbunden, 2004.

RELATERADE BÖKOR