Efterklok på förhand : en handbok om krisberedskap

Efterklok på förhand : en handbok om krisberedskap - Malin Burman | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Malin Burman
DIMENSIONERA
12,46 MB
FILNAMN
Efterklok på förhand : en handbok om krisberedskap.pdf
ISBN
9263428117493

BESKRIVNING

7 av 10 företag saknar krisberedskap i Sverige. Finns det någon form av krisberedskap på din arbetsplats? Vet du vad du ska göra, vem du ska vända dig till eller vad som gäller om det händer något? Och har du koll på aktuell lagstiftning och vet vad som krävs av dig som arbetsgivare? Detta är några av frågorna som tas upp i boken "Efterklok på förhand"- din handbok till om hur Du arbetar med krishantering på ditt företag. Författaren Malin Burman är fil. master i krishantering och certifierad instruktör i första hjälpen och hjärt-lungräddning. Malin har erfarenhet och kunskap av krishanteringsarbete i både offentliga och privata organisationer och hon har spetskunskap i att utveckla krisplaner.Malin arbetar som krishanteringsexpert och driver konsultföretaget Kriskonsulterna, som är specialiserade på att hjälpa företag att förbereda sig inför, att hantera samt att utvärdera kriser och olyckor.

Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen. Hon har skrivit en bok om krishantering med samma titel: "Efterklok på förhand- en handbok om krisberedskap" Malin som föreläsare Krishantering är ett område som kan ses som både krångligt och svårt, eftersom det är ett område som regleras av lagar och regler men samtidigt påverkar förmågan att hantera mjuka värden. 2015, Inbunden. Köp boken Efterklok på förhand : en handbok om krisberedskap hos oss! Efterklok på förhand en handbok om krisberedskap.

7 av 10 företag saknar krisberedskap i Sverige. Finns det någon form av krisberedskap på din arbetsplats? Vet du vad du ska göra, vem du ... Efterklok på förhand.

RELATERADE BÖKOR