Intern Styrning och kontroll - både lönsamt och säkert

Intern Styrning och kontroll - både lönsamt och säkert En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
10,84 MB
FILNAMN
Intern Styrning och kontroll - både lönsamt och säkert.pdf
ISBN
5408334674604

BESKRIVNING

Handboken förklarar på ett enkelt sätt hur du skapar en bra struktur för intern styrning och kontroll. FAR Akademi erbjuder dig en bok som innehåller allt du behöver för att hålla dig uppdaterad.Om Intern styrning och kontrollBoken visar på vinsterna med intern styrning och kontroll, ett område det hittills saknats lättbegriplig svenskspråkig litteratur på. Den ger dessutom praktiska exempel och är en bra inspirationskälla för många företag, säger Torbjörn Wikland, huvudförfattare till boken och en av lärarna på FAR Akademis kurs i samma ämne.För vem?Intern styrning och kontroll riktar sig primärt till revisorer, rådgivare och affärsjurister i större företag och finansiella företag. Boken kan vara till stor nytta på ekonomiavdelningar.

Wikland, Torbjörn, 1947- (författare) Far akademi (utgivare) ISBN 9789186245818 2. uppl.

Intern styrning och kontroll - både lönsamt och säkert; Torbjörn Wikland Intern styrning och kontroll är inget mål i sig utan en ständigt pågående process som är en naturlig del i det dagliga arbetet. Processen ska vara en integrerad deli ledningen och styrningen av ...

RELATERADE BÖKOR