Har du attityden? : en inspirationsbok om företag som vill förändra världen

Har du attityden? : en inspirationsbok om företag som vill förändra världen - Claes Knutson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Claes Knutson
DIMENSIONERA
3,53 MB
FILNAMN
Har du attityden? : en inspirationsbok om företag som vill förändra världen.pdf
ISBN
6086611702348

BESKRIVNING

Lusten som kan förändra världen!Den här boken vill ge dig en bild av vad som krävs för att skapa utmanande företag i världsklass. Vill man utmana världen måste det finnas passion och lust, och det krävs att alla är med och driver. Men hur hanterar man det höga tempot, den starka initiativkraften och att alla är med och driver – utan att det blir totalt kaos?Läs merTyngdpunkten i boken ligger på att förklara mer om ”genomförandeförmågan”, det vill säga kultur, ledarskap och medarbetarskap. Hur kommer det sig att ledningen i de flesta företag och organisationer helt och hållet bortser från genomförandeförmågan – trots att det är den som gör skillnad och skapar långsiktig framgång?”Jag vill att du som läsare ska känna dig inspirerad och utmanad – och få lust att vara med och bygga ett företag som utmanar världen!” skriver Claes Knutson i förordet.Boken är kryddad med praktiska exempel från svenska och internationella företag.Om författarnaClaes Knutson har mångårig erfarenhet av tillväxtföretag, både som ledare i näringslivet, som konsult i Ahrens & Partners och som grundare av konsultbolaget Tillväxtpartner. Bland de tillväxtföretag han har arbetat med märks H&M, Europolitan/Vodafone, Boxer, Nordnet och Net Entertainment. Claes Knutson är också en uppskattad föredragshållare, bland annat på temat ”Den framgångsrika arbetsplatsen” och ”Det inkluderande ledarskapet”. En arbetsplats som kan få verksamheten att blomstra – både ekonomiskt och när det gäller engagemanget hos de anställda!

... Även regeringen är för de bekämpningsmedel som har möjlighet att skapa en kortsiktigt matsäkerhet. Du har säkert drömt om en värld där det finns mer rättvisa och godhet.

Men det går att förändra världen. Du vill att allt ska vara annorlunda, men du fokuserar inte alltid på att skrida till handling själv för att göra dessa förändringar. Vi vill förändra detta! Tillsammans med våra unika egenskaper, bakgrunder och religioner har vi i FairWearUF de bästa förutsättningarna för att skapa något stort! I kursen som vi läser och som låter oss att driva UF-företag har vi växt som individer.

RELATERADE BÖKOR