Projektpsykologi : en introduktion

Projektpsykologi : en introduktion - Max Rapp Ricciardi, Joseph Schaller | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Max Rapp Ricciardi, Joseph Schaller
DIMENSIONERA
12,82 MB
FILNAMN
Projektpsykologi : en introduktion.pdf
ISBN
9114541286321

BESKRIVNING

En växande andel medarbetare på företag och i organisationer arbetar i projekt. Länge har uppmärksamheten enbart riktats mot projektens tekniska, administrativa och organisatoriska aspekter, medan de psykologiska aspekterna har kommit i skymundan. Denna bok lanserar termen ”projektpsykologi”, med syfte att öka förståelsen för och ge vägledning i hanterandet av mellanmänskliga problem i projektarbete.I boken belyses två olika projekt i vilka olika projektpsykologiska fenomen tydligt framträder. Projektarbetet beskrivs utifrån professionella medarbetares berättelser. Värdefulla erfarenheter och insikter presenteras om den dynamik som finns i projektbaserat arbete. Den mellanmänskliga problematik som kan uppstå i projektarbete diskuteras utifrån organisationsteori, praktisk projektledningslära och psykologi.Boken riktar sig till universitets- och högskolestudenter, i första hand på de personaladministrativa och systemvetenskapliga programmen samt till studenter på tekniska högskolor och handelshögskolor som studerar projektledning. Boken är också lämplig för yrkesverksamma projektledare och medarbetare i alla typer av projekt.

Skickas inom 1-3 vardagar. Köp Projektpsykologi : en introduktion av Max Rapp Ricciardi, Joseph Schaller på Bokus.com. Pris: 297 kr.

Projektpsykologi : en introduktion Joseph Schaller, Max Rapp Ricciardi (Häftad) Tipsa en vän 297 kr Antal. Lägg i varukorgen.

RELATERADE BÖKOR