Det nya arbetslivet

Det nya arbetslivet - Heléne Lidström, Linnea Bolter | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Heléne Lidström, Linnea Bolter
DIMENSIONERA
9,16 MB
FILNAMN
Det nya arbetslivet.pdf
ISBN
7424468901454

BESKRIVNING

Hur arbetar vi med alla möjligheter som digitaliseringen medför? Ska vi ha kontor? Hur ska de se ut? Vilka arbetstider mår vi bäst av? Och vad behöver man göra för att få människor med sig in i en genomgripande förändring?Några har gått i täten för att söka svaren. I händelsernas centrum har Heléne Lidström funnits, med ansvar för att leda vad som skulle bli Microsofts globalt mest lyckade förändringsprojekt omställningen till ett aktivitetsbaserat kontor och arbetssätt.I den här boken delar Heléne Lidström generöst med sig av lärdomar, verktyg och resultat. Det nya arbetslivet beskriver de förändringar som påverkar våra liv och våra jobb, och menar att receptet för välmående och framgång utgår ifrån att sätta människors behov främst.*Heléne Lidström är expert på förändringsprocesser och vad som krävs för den aktivitetsbaserade arbetsplatsen, digitala arbetssätt och framtidens ledarskap. Hon var tidigare marknadsdirektör på svenska Microsoft samt globalt marknadsansvarig på Finnair. Över hundra tusen personer har besökt Microsofts aktivitetsbaserade kontor i Stockholm för att lära sig om det nya arbetslivet

Här finns boken Förstautgåva Finns på Adlibris Bokus eller i din lokala bokhandel. Författare.

3-7 dagars leverans till DHL-ombud. Det Nya Arbetslivet är lika mycket ledarskap och organisation som det är tekniska lösningar. Att ha en tydlig vision för verksamheten är viktigt, den aktivitetsbaserade arbetsplatsen ska passa in i rutiner och organisationskultur.

RELATERADE BÖKOR