Väsentliga regler kring markanvändning - En introduktion till miljöbalken, kulturmiljölagen, väglagen, anläggningslagen, lagen om allmänna vattentjänster/vattentjänstlagen och hur de samverkar med plan- och bygglagen

Väsentliga regler kring markanvändning - En introduktion till miljöbalken, kulturmiljölagen, väglagen, anläggningslagen, lagen om allmänna vattentjänster/vattentjänstlagen och hur de samverkar med plan- och bygglagen - Olle Nordberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Olle Nordberg
DIMENSIONERA
8,16 MB
FILNAMN
Väsentliga regler kring markanvändning - En introduktion till miljöbalken, kulturmiljölagen, väglagen, anläggningslagen, lagen om allmänna vattentjänster/vattentjänstlagen och hur de samverkar med plan- och bygglagen.pdf
ISBN
4327452291354

BESKRIVNING

Den här boken kom till för att fylla behovet av kurslitteratur till grundkurser i bygg- och miljörätt vid bl.a. Kungliga Tekniska högskolan. Boken ger en översikt över de regler i miljöbalken, lagen om allmänna vattentjänster, anläggningslagen, väglagen och kulturmiljölagen som kan bli aktuella vid exploatering och som blivande byggingenjörer, fastighetsförvaltare, fastighetsutvecklare, mäklare och ingenjörer i lantmäteri, väg och vatten eller samhällsbyggnad behöver känna till. Eftersom boken är anpassad till grundkurser har delar av lagstiftningen med avsikt utelämnats och i vissa fall förenklats.Boken behandlar följande lagar:• Kulturmiljölag kapitel 1–3• Miljöbalkens kapitel 1–12, 16–17, 24, 26, 31,32• Väglagen• Anläggningslagen• Lag om allmänna vattentjänster/VattentjänstlagenTredje upplagan är reviderad med hänsyn till lagändringar som skett och utökad med fler exempel inom vissa avsnitt, ett temakapitel om dagvatten som tvärsnitt genom flera lagstiftningar har även tillkommit.

målrettet annoncering. O. Nordberg, Väsentliga regler kring markanvändning : en introduktion till miljöbalken, kulturmiljölagen, väglagen, anläggningslagen, lagen om allmänna vattentjänster och hur de samverkar med plan- och bygglagen.

Boken ger en översikt över de regler i miljöbalken, lagen om allmänna vattentjänster, anläggningslagen, väglagen och kulturmiljölagen som kan bli aktuella v... Väsentliga regler kring markanvändning - En introduktion till miljöbalken, kulturmiljölagen, väglagen, anläggningslagen, lagen om allmänna vattentjänster ... Ämnesord Markanvändning -- juridik och lagstiftning (sao) Sverige Klassifikation 346.485045 (DDC) Oeaa-c (kssb/8 (machine generated)) KTH, School of Architecture and the Built Environment (ABE), Real Estate and Construction Management, Real Estate Planning and Land Law. ORCID iD: 0000-0002-7418-0142 Väsentliga regler kring markanvändning : en introduktion till miljöbalken, kulturmiljölagen, väglagen, anläggningslagen, lagen om allmänna vattentjänster och hur de samverkar med plan- och bygglagen Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom olle nordberg Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag.

RELATERADE BÖKOR