Företagsekonomi - i praktik och princip

Företagsekonomi - i praktik och princip - Magnus Frostenson, Frans Prenkert | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Magnus Frostenson, Frans Prenkert
DIMENSIONERA
6,2 MB
FILNAMN
Företagsekonomi - i praktik och princip.pdf
ISBN
8818304138569

BESKRIVNING

Företagsekonomi - i praktik och princip är en komplett grundbok i ämnet företagsekonomi. Boken täcker alla de olika delar som tillsammans bildar ämnesområdet; organisation, marknadsföring, ekonomistyrning och redovisning. På så vis lämpar sig boken som en introduktion till ämnet. I boken finns det en växelverkan mellan praktik och princip. Genom hela boken får läsaren följa ett företag i några verklighetstrogna scener och dialoger, en berättelse för varje kapitel. Detta gör att läsaren enkelt kan se principerna tillämpade i praktiken. Till huvudboken hör en övningsbok. Den följer kapitlen och bidrar till fördjupad förståelse av respektive kapiteltema genom olika slags övningar. Sist i övningsboken finns även lösningar till övningarna. Boken är utformad för inledande studier i företagsekonomi på universitet, högskola och andra eftergymnasiala utbildningar. Givet bokens introducerade karaktär fungerar den också för läsare som på egen hand vill lära sig om ämnesområdet. Författare: Docent Magnus Frostenson och docent Frans Prenkert är verksamma vid Örebro universitet.

I praktiken innebär detta att utgående balans år 1 i balansräkningen ska ... Post för post-principen.

På så vis lämpar sig boken som en introduktion till ämnet. I boken finns de... Företagsekonomi : I praktik och princip (grundbok) Frostenson, Magnus, (författare) Uppsala universitet, Företagsekonomiska institutionen Prenkert, Frans, (författare) Örebro University School of Business Uppsala universitet Humanistisk-samhällsvetenskapliga vetenskapsområdet.

RELATERADE BÖKOR