Produktionslogistik

Produktionslogistik - Stig-Arne Mattsson, Patrik Jonsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Stig-Arne Mattsson, Patrik Jonsson
DIMENSIONERA
11,32 MB
FILNAMN
Produktionslogistik.pdf
ISBN
8636187791514

BESKRIVNING

Med produktionslogistik menas planering, samordning och styrning av det tillverkande företagets materialflöden och resursflöden med utgångspunkt från dess produktionssystem. Området har fått allt större betydelse för företag i takt med dels ökade krav på kortare och säkrare leveranstider, dels ökade krav på mindre kapitalbindning samtidigt som man ska kundanpassa sina produkter.Författarna ger först en teoretisk bakgrund till och förklarar innebörden av de arbetssätt och planeringsmetoder som används idag. Därefter fördjupar de diskussionen om de olika planeringsmetodernas egenskaper och användningsområden.Produktionslogistik vänder sig till studerande vid universitet och högskolor. Den fungerar även som redskap för konsulter och yrkesverksamma vid val, utformning och praktisk användning av planeringsmetoder för att skapa effektiva och konkurrenskraftiga företag.

Vår 2020 Plats: Distans (Flexibel), Takt: 25% ... Produktionslogistik Göteborgs Tekniska College, GTC I ett arbete inom produktionslogistik kan du arbeta med kvalificerad utveckling, planering och samordning av materialflöden inom logistikprocessen. Produktionslogistik 50% deltid (Yh) DISTANSUTBILDNING Göteborgs Tekniska College ger dig som vill kombinera arbete med studier chansen till en spännande utbildning i Produk­tions­lo­gistik. Produktionslogistik Innehåll visas utifrån dina val Om du inte hittar någon sida, schemahändelse eller nyhet på din kurswebb kan det bero på att du inte ser den kursomgången/gruppen inom kursen som innehållet tillhör. Produktionslogistik; Underhållstekniker - el & automation; Vägbeskrivning; Kontakt; Vår förut­bildning gör det möjligt för dig att bli antagen. I sommar erbjuder vi dig som har grund­läg­gande behörighet till studier på yrkes­högskolan men saknar behörighet i någon eller flera av kurserna Produk­tions­kunskap 1, Industri­tek ... Logistik är kunskapen om att leda och kontrollera materialflöden samt till dessa kopplade resurs-, informations- och monetära flöden.

Denna kurs ger under engagerande former en helhetssyn på produktionslogistik, planeringsupplägg, ekonomi, lagerstyrning och materialflöden. Med produktionslogistik menas planering, samordning och styrning av det tillverkande företagets materialflöden och resursflöden med utgångspunkt från dess produktionssystem. Området har fått allt större betydelse för företag i takt med dels ökade krav på kortare och säkrare leveranstider, dels ökade krav på mindre kapitalbindning samtidigt som produkter ska kundanpassas. Produktionslogistik Connect.

RELATERADE BÖKOR