Redovisningens normer och normbildare : en nationell och internationell översikt

Redovisningens normer och normbildare : en nationell och internationell översikt - Stellan Nilsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Stellan Nilsson
DIMENSIONERA
7,22 MB
FILNAMN
Redovisningens normer och normbildare : en nationell och internationell översikt.pdf
ISBN
5150188093020

BESKRIVNING

Redovisningens normer och normbildare ger en kortfattad översikt över redovisningens traditioner, normer och teorigrunder i både Sverige och övriga delar av världen. Med exempel från verkligheten visar författaren hur man praktiskt arbetar med redovisningens teorier. Boken innehåller en beskrivning av de viktigaste norm­bildande organisationerna inom redovisningsområdet, liksom en övergrip­ande genom­gång med exempel på konkreta skillnader i redo­visnings­normerna mellan Sverige och framförallt USA.I den 5:e upplagan har beskrivningen av normerna på revisionsområdet liksom kapitlet om ägarstyrning omarbetats helt. Behandlingen av redovisningsnormerna kring K1–K4-bolag har utökats och aktualiserats. Ett kort inledande avsnitt om förindustriella föregångare till redovisningsnormerna har tillkommit och bokens referenser har uppdaterats och utökats.Redovisningens normer och normbildare är avsedd som lärobok och ­uppslagsbok på universitets­kurser inom redovisningsområdet. Även på kurser inom exempelvis handels­rätt ger boken ett kompletterande ­perspektiv till den juridiska synen på normer och normbildning. Den ­innehåller rikliga förslag på fördjupnings­litteratur och refe­rens­er för den som vill läsa vidare om någon speciell fråga.

På vår hemsida dagensintegration.se kan du läsa boken Redovisningens normer och normbildare : en nationell och internationell översikt online. Redovisningens normer och normbildare ger en kortfattad översikt över redovisningens traditioner, normer och teorigrunder i både Sverige och övriga delar av världen. Med exempel från verkligheten visar författaren hur man praktiskt arbetar med redovisningens teorier. Redovisningens normer och normbildare ger en kortfattad översikt över redovisningens traditioner, normer och teorigrunder i både Sverige och övriga delar av världen.

Boken innehåller en beskrivning av de viktigaste norm bildande organisationerna inom redovisningsområdet, liksom en ... Pris: 281 kr. häftad, 2014.

RELATERADE BÖKOR