H2000 Praktisk marknadsföring 2 Fakta och uppgifter - kommunicera säljande

H2000 Praktisk marknadsföring 2 Fakta och uppgifter - kommunicera säljande - Gunilla Eek, Conny Gustafsson, Anders Pihlsgård, Susanne Walldenheid | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gunilla Eek, Conny Gustafsson, Anders Pihlsgård, Susanne Walldenheid
DIMENSIONERA
10,89 MB
FILNAMN
H2000 Praktisk marknadsföring 2 Fakta och uppgifter - kommunicera säljande.pdf
ISBN
6632363774836

BESKRIVNING

I H2000-serien förenas teori med praktik. Serien omfattar läromedel för yrkesutbildningar inom handels- och administrationsyrkena. Böckerna i serien är särskilt framtagna för att passa på gymnasieskolans Handels- och administrationsprogram men de lämpar sig även för olika typer av bransch- och vuxenutbildningar. I samtliga av seriens böcker varvas faktatexter med exempel, övningar och projekt. Till respektive faktabok hör en lärarhandledning. I den andra upplagan av Praktisk marknadsföring 2 har vi uppdaterat exempel och tabeller och ändrat uppgifter som blivit daterade.Läs merVarje dag kommer vi som konsumenter i kontakt med en stor mängd produkter och produkterbjudanden. För den som vill sälja någonting gäller det att hitta sätt att avvika från mängden, att sticka ut. H2000 Praktisk marknadsföring 2 – kommunicera säljande är fylld med fakta och praktiska råd om hur, var och när butikens marknadsföring bör genomföras för att ge bästa resultat. Nyckelord är butiksprofilering, affärsidé, planering, intern och extern kommunikation, sälj- och marknadsplanering, omvärldsanalys och marknadsundersökning samt etiska frågeställningar och lagstiftning kopplad till handel. Till faktaboken kommer även en lärarhandledning.Om författarnaFörfattare till boken är Gunilla Eek, Anders Pihlsgård och Susanne Walldenheid. Anders är konsult och lärare i ekonomiska ämnen samt medförfattare till ett stort antal läromedel. Gunilla är gymnasielärare i handel och har lång erfarenhet som egenföretagare i fackhandeln. Susanne är butikskonsult med eget företag inom butikskommunikation och gymnasielärare i handel.

Fakta och uppgifter / Jan-Olof Andersson, Gunilla Eek, Marianne Feldt, Anders . Serie: H2000. Begagnad kurslitteratur för dina studier! Handla online eller i någon av våra 10 butiker.

Köp boken H2000 Praktisk marknadsföring 2 Fakta och uppgifter - kommunicera säljande hos oss! Köp 'H2000 Praktisk marknadsföring 2 Fakta och uppgifter - kommunicera säljande' bok nu. I H2000-serien förenas teori med praktik.

RELATERADE BÖKOR