Att publicera - Etik och juridik för journalister och publicister

Att publicera - Etik och juridik för journalister och publicister - Nils Funcke | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Nils Funcke
DIMENSIONERA
12,90 MB
FILNAMN
Att publicera - Etik och juridik för journalister och publicister.pdf
ISBN
7974121559143

BESKRIVNING

Att offentliggöra yttranden som inte går över lagens gränser och som håller sig inom det etiskt försvarbara kräver kunskap och omdöme.Att publicera beskriver ingående de juridiska och etiska frågor och överväganden som uppstår vid insamling av uppgifter och publicering  i massmedier som omfattas av tryckfrihetsförordningen (TF) och  yttrandefrihetsgrundlagen (YGL).Boken redogör för de grundläggande fri- och rättigheterna, upphovsrättsliga frågor, offentlighetsprincipen och meddelar friheten samt frågor om ansvar och etik. Lagar och regelverk gås igenom och med konkreta exempel beskriver författaren hur de tillämpas.Att publicera är en saklig och lättillgänglig beskrivning av ett  komplicerat regelverk och dess historiska rötter. Boken vänder sig  inte enbart till yrkesverksamma utan också till en bredare allmänhet som intresserar sig för tryck- och yttrandefrihetsfrågor.Denna andra upplaga av Att publicera har genomgått en omfattande omarbetning. Lagändringar som trädde i kraft 1 januari 2019 har tagits med och praxis till och med mars 2019 beaktats.

Köp boken Att publicera : etik och juridik för journalister och publicister av Nils Funcke (ISBN 9789144109725) hos Adlibris. Fri frakt.

Holmgren, Susanne, 1960- (författare) Publicera dig! : om utgivning på förlag och andra publiceringsmöjligheter ... Funcke, Nils Att publicera : etik och juridik för journalister och publicister Andra upplagan: Lund: Studentlitteratur, [2019] Se bibliotekets söktjänst. Obligatorisk.

RELATERADE BÖKOR