Introduktion till Lean : grundläggande tanke- och arbetssätt

Introduktion till Lean : grundläggande tanke- och arbetssätt - Paula Braun, Robert Kessiakoff | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Paula Braun, Robert Kessiakoff
DIMENSIONERA
7,46 MB
FILNAMN
Introduktion till Lean : grundläggande tanke- och arbetssätt.pdf
ISBN
8845198989063

BESKRIVNING

”Vi kände att vi inom företagsledningen kommit till vägs ände med ständiga toppstyrda besparingsinsatser, så nu var det dags att pröva något nytt …” Citatet beskriver det som får allt fler verksamhetsledningar att bestämma sig för att anamma ett lean tankesätt som strategi för att utveckla sin verksamhet och nå sina övergripande mål. Boken vänder sig till alla som vill få en inblick i de grundläggande hörnstenarna i ett lean tanke- och arbetssätt. Dessa presenteras tillsammans med ett antal reflektioner från ledningspersoner och medarbetare kring vad det betytt i deras respektive verksamheter att införa lean.Ett lean tanke- och arbetssätt är till stora delar sunt förnuft och förmågan att ifrågasätta det som sker. Är det vi gör verkligen fullt ut värdeskapande för dem vi är till för, dvs kunder, medarbetare, ägare och samhälle? En värdeskapande organisation ställer andra krav på verksamheten än vad som oftast gäller idag.Om författarnaPaula Braun har mer än 15 års erfarenhet som konsult i egna bolag och är en av grundarna av Lean Concepts AB (2004). Med en bakgrund som beteendevetare har frågeställningarna handlat om verksamhetsutveckling och chefscoachning. Paula tillhör pionjärerna i Lean inom tjänstesektorn, administration och företagsledning. Robert Kessiakoff har drivit eget konsultföretag sedan 1994 och har mer än 20 års erfarenhet som vd och med styrelsearbete i olika svenska och amerikanska börsnoterade kunskapsföretag, därav mer än 15 år i utlandet. Han är vd i Lean Concepts AB, som han grundade tillsammans med Paula Braun, och ingår i Lean Enterprise Institute Faculty.

Dessa presenteras tillsammans med ett antal reflektioner från ledningspersoner och medarbetare kring vad det betytt i deras respektive verksamheter att införa lean. Hitta bästa priser på Introduktion till Lean : Grundläggande tanke- och arbetssätt av Paula Braun som e-bok (epub, pdf) eller ladda ner e-böcker gratis från biblioteket och läsa på din e-bokläsare eller ipad. Introduktion till Lean : Grundläggande tanke- och arbetssätt Av: Paula Braun "Vi kände att vi inom företagsledningen kommit till vägs ände med ständiga toppstyrda besparingsinsatser, så nu var det dags att pröva något nytt …" Buy Introduktion till Lean : grundläggande tanke- och arbetssätt by Paula Braun, Robert Kessiakoff (ISBN: 9789147095995) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Under en lean-utbildning får du förståelse för vad Lean kan innebära för din verksamhet, hur du kan införa det och vilken potential det kan ha.

Motsvarar 2 dagar lärarledd utbildning. Beskrivning.

RELATERADE BÖKOR