Medicinska förkortningar och akronymer

Medicinska förkortningar och akronymer - Staffan Cederblom | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Staffan Cederblom
DIMENSIONERA
9,97 MB
FILNAMN
Medicinska förkortningar och akronymer.pdf
ISBN
3923056064802

BESKRIVNING

I denna bok finns både vanliga och ovanliga förkortningar från journaler, remisser, diskussioner, vetenskapliga artiklar och inte minst från media.Det är en praktisk sammanställning, dels av sådana begrepp som är på modet just nu, dels av en hel del äldre förkortningar som man kan hitta i texter som har några år på nacken.Det inte meningen att denna bok skall inspirera läsaren att själv införa förkortningar i onödan. Boken är till för att lösa problem, inte tvärtom!

I denna bok finns både vanliga och ovanliga förkortningar från journaler, remisser, diskussioner, vetenskapliga artiklar och inte minst från media. You need to enable JavaScript to run this app. Pris: 320 kr. Häftad, 2005.

Skickas inom 1-3 vardagar. Köp Medicinska förkortningar och akronymer av Staffan Cederblom på Bokus.com.

RELATERADE BÖKOR