Så blir du konsult i eget företag : för dig som funderar men inte vet om du vågar

Så blir du konsult i eget företag : för dig som funderar men inte vet om du vågar - Karin Svensson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Karin Svensson
DIMENSIONERA
12,51 MB
FILNAMN
Så blir du konsult i eget företag : för dig som funderar men inte vet om du vågar.pdf
ISBN
1946182576792

BESKRIVNING

Vill du få mer frihet och styra över din egen tid?Undrar du vad som krävs för att starta eget?Funderar du på att sluta som anställd och bli konsult?Då ska du först läsa den här boken.Karin Svensson, säljmentor och företagsrådgivare ger sin syn på vad du bör tänka på innan du startar eget företag. På ett lättöverskådligt sätt får du veta vad som krävs både på det personliga och det ekonomiska planet.Att driva företag är en livsstil. Om du tror att det är din grej så får du alla svar du behöver om allt från hur du paketerar och prissätter dina tjänster, tar fram en bra affärsplan och enkel budget till hur du marknadsför dig själv. Vare sig ditt mål är att ställa mat på bordet eller bli miljonär.

Du måste också vara genuint omtänksam och bry dig om kunderna. Det menar Johan Sköld som skrivit boken "Försäljning i konsultföretag". Om du har tecknat en inkomstförsäkring så blir din ersättning vid arbetslöshet avsevärt högre.

De kan underlätta för dig i din vardag så att du kan fokusera på att göra bra konsultleveranser. Dessa ... 64 tips för dig som vill starta och driva eget.

RELATERADE BÖKOR