Våga starta eget : tips och råd inför din företagsstart

Våga starta eget : tips och råd inför din företagsstart - Mikaela Lastre | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mikaela Lastre
DIMENSIONERA
11,93 MB
FILNAMN
Våga starta eget : tips och råd inför din företagsstart.pdf
ISBN
9356020271487

BESKRIVNING

Jag fick idén till "Våga starta eget" när jag skulle, just det – starta mitt första företag. Jag googlade och fick en massa träffar men visste inte hur och var jag skulle leta för att få rätt information. Jag hade 1000 frågor om allt mellan himmel och jord. Hade det inte då varit skönt att ha en bok där jag kan läsa hur andra har gjort? Man behöver ju faktiskt inte uppfinna hjulet igen! Därför har jag nu skrivit "Våga starta eget" som en guide för alla andra som planerar att starta eget företag!Boken innehåller praktiska råd och tips, och intervjuer med andra småföretagare som gjort samma resa, här delar de med sig av sina erfarenheter. Varje år startar det cirka 70 000 företag i Sverige – "Våga starta eget" är ett sätt att göra det lite lättare för alla som vill ge ut sig på sitt eget äventyr.

Våga starta eget : tips och råd inför din företagsstart ... Hitta din egen unika affärsidé - så gör du steg för steg Holger Wästlund Häftad.

Drömmen om ett eget företag skiljer sig åt en del mellan könen. 38 procent av männen uppger att de vill ha ett eget företag, jämfört med 24 procent bland kvinnorna.

RELATERADE BÖKOR