Att leda osäkra och komplexa projekt : från styrning och kontroll till stöd för självorganisering

Att leda osäkra och komplexa projekt : från styrning och kontroll till stöd för självorganisering - Lars Marmgren, Mats Ragnarsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lars Marmgren, Mats Ragnarsson
DIMENSIONERA
7,37 MB
FILNAMN
Att leda osäkra och komplexa projekt : från styrning och kontroll till stöd för självorganisering.pdf
ISBN
7417677392484

BESKRIVNING

Hur ser det ledarskap ut som skapar effektiv framdrift av komplexa projekt fastän ledaren inte fokuserar på styrning och kontroll? I den här boken presenteras ett framgångsrikt sätt att genomföra projekt. Det handlar om att ha ett tydligt ledarskap som stödjer samverkan och förmågan att hantera det oväntade. Konsekvensen blir en projektlogik som bygger på att skapa ramverk och riktlinjer, snarare än regler.Boken bygger på intervjuer av ledare från vitt skilda miljöer som framgångsrikt hanterar såväl osäkerhet som komplexitet och på författarnas slutsatser om varför ledarna når de goda resultaten. I intervjuerna framkommer ett gemensamt mönster, ett ”spelsystem”, som gör det möjligt för projektdeltagarna att använda sin kompetens och bedömningsförmåga för att lösa sin arbetsuppgift och samtidigt arbeta för det gemensamma målet.Boken vänder sig främst till dig som leder eller arbetar i projekt eller är chef i en organisation som bedriver arbete i projektform. Att leda osäkra och komplexa projekt har tilldelats priset Årets projektledarbok 2015, som årligen delas ut av Svenskt Projektforum i syfte att främja och lyfta fram litteratur inom projektområdet. 

Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's ... Att leda osäkra och komplexa projekt "…Not all those who wander are lost.." JRR Tolkien Mats Ragnarsson, Wenell Management Vad är problemet? Ett ledarskap som fokuserar på tydlig standardisering samt hård styrning och kontroll resulterar ofta i ineffektivitet, bristande Mats Ragnarsson: Vi tror på ett ledarskap som underlättar för medarbetarna att göra rätt, istället för att hindra dem från att göra fel.

Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris Att leda osäkra och komplexa projekt : från styrning och kontroll till stöd för självorganisering av Lars Marmgren , Mats Ragnarsson Buy Att leda osäkra och komplexa projekt : från styrning och kontroll till stöd för självorganisering by Lars Marmgren, Mats Ragnarsson (ISBN: 9789144091723) from Amazon's Book Store.

RELATERADE BÖKOR