Att analysera och rapportera ekonomi : från idé till presentation

Att analysera och rapportera ekonomi : från idé till presentation - Michael Olsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Michael Olsson
DIMENSIONERA
3,84 MB
FILNAMN
Att analysera och rapportera ekonomi : från idé till presentation.pdf
ISBN
4177130058712

BESKRIVNING

Att analysera och rapportera ekonomi handlar om vanliga arbetsuppgifter för en ekonom: att bygga modeller, genomföra analyser samt skriva och presentera rapporter. Boken består av två delar: Ekonomiska modeller och rapporter samt Laborationer. Del ett handlar om hur du bygger modeller, skriver och presenterar rapporter. Här förklaras alla moment som gör att du kan komma från idé till rapport. Förutom rena färdigheter beskrivs förhållningssättet till att skriva och presentera. Till varje kapitel finns övningar och i slutet av boken ett facit. Del två består av laborationer där du övar på att komma från idé till rapport. Här presenteras även en beskrivning av hur en idé kan uppkomma och det kan hjälpa dig att själv få ett uppslag till en rapport. Bokens andra del fungerar även som underlag för seminariediskussioner om uppsatsskrivande och ekonomisk analys.Boken förklarar tydligt och enkelt praktiska färdigheter som en ekonom behöver i sitt dagliga arbete. Den vänder sig till dig som vill bygga modeller för att analysera problem, skriva rapporter och skapa presentationer med Excel, Word och PowerPoint och kan användas som komplement i introduktionskurser i ekonomi, men även i kurser inriktade på modellering eller skrivande t.ex. uppsatskurser på fördjupnings- och avancerad nivå. Boken kan läsas på flera sätt beroende på läsarens färdighetsnivå, såväl som en komplett guide från idé till rapport som en uppslagsbok för den som vill ha snabba tips. Att analysera och rapportera ekonomi ger läsaren de verktyg som behövs för att lyckas med en ekonomisk uppsats eller rapport.

Han arbetar nu som docent vid Högskolan i Skövde inom forskningsspecialiseringen Framtidens företagande. Att analysera och rapportera ekonomi - från idé till presentation | Michael Olsson | ISBN: 9789144107455 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Scopri Att analysera och rapportera ekonomi - från idé till presentation di Michael Olsson: spedizione gratuita per i clienti Prime e per ordini a partire da 29€ spediti da Amazon. Att analysera och rapportera ekonomi Från idé till presentation Att analysera och rapportera ekonomi handlar om vanliga arbetsuppgifter för en ekonom: att bygga modeller, genomföra analyser ... Buy Att analysera och rapportera ekonomi - från idé till presentation by Olsson, Michael (ISBN: 9789144107455) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Köp begagnad Att analysera och rapportera ekonomi : från idé till presentation av Michael Olsson hos Studentapan snabbt, tryggt och enkelt - Sveriges största marknadsplats för begagnad kurslitteratur. Att analysera och rapportera ekonomi - Från idé till presentation.

att på ett vetenskapligt sätt kunna analysera och besvara formulerad problemställning. Peterson, E & Andrén, M. (2010).

RELATERADE BÖKOR