Kokbok i ledarskap

Kokbok i ledarskap - Helle Konga-Nielsen, Siv Olofsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Helle Konga-Nielsen, Siv Olofsson
DIMENSIONERA
10,93 MB
FILNAMN
Kokbok i ledarskap.pdf
ISBN
9142903161475

BESKRIVNING

Recept, ingredienser och handfasta råd. Kokbok i ledarskap vänder sig till dig som har ett arbetsledande ansvar. Det är en handbok där varje kapitel ger dig vägledning för att kunna hantera det som är aktuellt för dagen. Du finner många konkreta råd inom olika områden av ledarskapet. Bon appetit!

På gott eller ont men pedagogiskt ledarskap och skolledarskap är inte längre helt identiska begrepp. Talangaccelererande ledarskap Jan Blomström Prolead förlag. För alla ledare som vill lära sig hantera olika generationer på arbetsmarknaden är det dags att tänka till.

Adress: Trädgårdsvägen 3, Postnummer: 187 50. Kokbok för gott ledarskap by Chefspodden published on 2018-01-31T14:46:24Z Chefsvardagen består av både administration och tuffa utmaningar, men det gäller att försöka delegera och hitta rätt person för rätt uppgifter. Att nu få göra en podcast om ledarskap tillsammans med Karin och träffa människor ur olika aspekter på ämnet ledarskap är otroligt kul. Podcasten utvecklas "as-we-go-along" och känner du att samtalen väcker tankar och idéer i dig, tveka inte på att höra av dig! Vår kokbok i ny upplaga gör det enklare än någonsin att laga smakrik och färgglad mat från det svenska köket, men med inslag från hela världen.

RELATERADE BÖKOR