Framgångsrik presentationsteknik

Framgångsrik presentationsteknik - David JP Phillips | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
David JP Phillips
DIMENSIONERA
3,61 MB
FILNAMN
Framgångsrik presentationsteknik.pdf
ISBN
6388218492849

BESKRIVNING

Framgångsrik presentationsteknik är en gedigen, modern och heltäckande bok i presentationsteknik, som passar både nybörjare och de som vill vidareutveckla sin teknik.Läs merGenom att kombinera den bästa grunden från klassisk retorik med modern forskning inom relevant psykologi och kommunikation ger boken dig som läsare aktuella och fräscha infallsvinklar och många nya idéer för din egen presentationsteknik.Framgångsrik presentationsteknik ger metoder, tips, råd och inspiration anpassade till olika typer av presentationer: säljande, underhållande, undervisande och övertygande, men även de vardagliga och lite tråkigare presentationerna.I slutet av boken ger en rad kända och erfarna presentatörer sina råd och tips om hur man presenterar framgångsrikt, bland annat Jan Guillou, Klas Hallberg, Thomas Bodström, Henrik Schyffert, Leif GW Persson och Mats Qviberg.Som komplement till boken finner du på hemsidan www.presentationsteknik.com mallar, checklistor, artiklar, nyheter mm.Om författarnaDavid JP Phillips har undervisat i presentationsteknik, pedagogik och metodik i drygt 10 år. Han har haft ledande befattningar inom flera utbildningsföretag och produktionsbolag för e-learning. Han arbetar i dag med Europa som arbetsfält och har genom åren undervisat inom de flesta stora företag här i Sverige och runtom i Europa. Han äger och driver Sveriges största sajt inom presentationsteknik, www.presentationsteknik.com.

Det är dessa checklistor du återfinner här i PDF-dokumentet nedan. Det är fritt fram att kopiera och använda informationen i PDF-filen hur du än önskar. Framgångsrik presentationsteknik ger metoder, tips, råd och inspiration anpassade till olika typer av presentationer: säljande, underhållande, undervisande och övertygande, men även de vardagliga och lite tråkigare presentationerna. Framgångsrik presentationsteknik ger metoder, tips, råd och inspiration anpassade till olika typer av presentationer: säljande, underhållande, undervisande och övertygande, men även de vardagliga och lite tråkigare presentationerna. Kurser, Föreläsningar och Coachning i Presentationsteknik och Retorik.

Vi erbjuder en rad olika retorikkurser och retorikutbildningar med inriktning på modern retorik, presentationsteknik och säljretorik. Jag vill boka kurs nu. PRESENTATIONSTEKNIK .

RELATERADE BÖKOR