Spara ansvarsfullt? : Den nya, goda finansmarknaden

Spara ansvarsfullt? : Den nya, goda finansmarknaden - Kajsa Brundin | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kajsa Brundin
DIMENSIONERA
10,4 MB
FILNAMN
Spara ansvarsfullt? : Den nya, goda finansmarknaden.pdf
ISBN
9076148192457

BESKRIVNING

Den som är väldigt stark måste också vara väldigt snäll. Så skrev Astrid Lindgren om Pippi redan 1947, men sällan har uttrycket passat så bra som på finansmarknaden. Pengar är makt, och om kapitalmarknaden agerar mer hållbart, då kan vi verkligen komma någonstans! Men det är faktiskt inte så enkelt som det kan låta. För hur ska finansbranschen göra för att bidra till en mer hållbar värld?Den här boken går igenom de vanligaste strategierna som förvaltare använder idag och blickar framåt mot nya strategier på frammarsch. I genomgången av de olika strategierna kan du bland annat läsa om hur man arbetar i praktiken, de vanligaste fallgroparna och andra viktiga aspekter att känna till.  Dessutom besvaras frågorna: Vilken effekt får hållbara investeringar? Hur avkastar egentligen hållbara investeringar?

Kreditrating och prognostisering av finansiell styrka hos försäkringsbolag. När det kommer till att välja försäkringsbolag att placera försäkringar hos spelar den finansiella styrkan en stor roll. 'Spara ansvarsfullt? - Den nya, goda finansmarknaden', Brundin, K.

Det är kärleken som gör att du försäkrar och sparar till det som får ditt hjärta att klappa lite extra. Hurra för dig som älskar! Ta hand om allt du älskar.

RELATERADE BÖKOR