Bli professionell festfixare : jobba med events, möten och upplevelser

Bli professionell festfixare : jobba med events, möten och upplevelser - Holger Wästlund | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Holger Wästlund
DIMENSIONERA
5,80 MB
FILNAMN
Bli professionell festfixare : jobba med events, möten och upplevelser.pdf
ISBN
2997851426306

BESKRIVNING

Holger Wästlund, som har skrivit boken, har, som programledare, underhållare och artist varit engagerad på över 1000 olika fester, events och möten i och utanför Sverige. Han har på det sättet upplevt exempel från de allra bästa, perfekta och mest lyckade till de allra värsta och sämst planerade.Författaren har också varit företagsledare för både små och större företag, privatägda, börsnoterade och statligt ägda. I sin företagsledarroll har han lärt sig vad planering, organisation, ledning, samordning och kontroll betyder. Han har t.ex. ansvarat för ett 20-tal större bolagsstämmor som kanske är bland de viktigaste events som ett bolag har. Holger Wästlund har under en tid bott i USA och jobbade då tillsammans med en framgångsrik eventbyrå i Chicago. Där jobbade han med events för privata företag och stora välgörenhetsorganisationer.I den här boken beskriver Holger Wästlund hur du kan engagera dig och jobba professionellt med events, möten och upplevelser i 10 steg. Boken innehåller mer än 600 tips. Tipsen är beprövade men självklart passar inte alla tipsen alla läsare. Välj, pröva dig fram och satsa målmedvetet på det som passar dig bäst. I boken presenteras tillräckligt många praktiska och konkreta tips för att du ska lyckas men självklart måste du ta ansvar för din egen utveckling inom detta spännande område.

Ubildningen vänder sig till dig som vill jobba inom event marketing,festarrangör eller festfixare som egen företagare. Jobba hemifrån: så här hittar du din egen unika och lönsamma affärsidé av Holger Wästlund; Starta eget som konsult av Holger Wästlund; Konsten att starta, driva och lyckas med en internetbutik av Jack Hansen; Bli professionell festfixare: jobba med events, möten och upplevelser av Holger Wästlund Möten & Events är Nordens ledande mötesplats för alla som arrangerar, planerar och utvecklar möten, konferenser och events. Mässan har förnyats och uppdaterats med en hel rad av upplevelser, nyheter och utökade fokusområden.

Kontakt och hjälp; Bibliotek och öppettider; Lånevillkor och ... Råd och stöd; Aktuellt och press; Om vår verksamhet; Jobba eller praktisera hos oss; Behandling av personuppgifter; Om webbplatsen; Följ oss på Facebook; Följ oss på ... Bli professionell festfixare: jobba med events, möten och upplevelser (Häftad, 2012) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 4 butiker SPARA på ditt inköp nu! Med boken "Bli professionell festfixare - jobba med events, möten och upplevelser".

RELATERADE BÖKOR