Proaktivt ledarskap : ledarskap med hjärta & hjärna

Proaktivt ledarskap : ledarskap med hjärta & hjärna - Michael Wolde | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Michael Wolde
DIMENSIONERA
4,88 MB
FILNAMN
Proaktivt ledarskap : ledarskap med hjärta & hjärna.pdf
ISBN
7651931383928

BESKRIVNING

Proaktivt ledarskap är en praktisk handledning i konsten att utveckla ett långsiktigt effektivt ledarskap. Boken vänder sig till dig som vill lära dig mer om och utveckla ditt eget personliga ledarskap, hemma eller på arbetet. Du tycker om utmaningen i både ledarskap och i din egen personliga utveckling. Du som tycker om att arbeta praktiskt med ditt ledarskap kommer att uppskatta den här boken. Den är som att sitta vid en lägereld och bli uppslukad av en spännande muntlig berättelse som fångar mig som lyssnare. - Jan WadebroEn verkligt tänkvärd bok som inte bara passar in på ledarskapet inom arbetslivet, utan även minst lika bra på föräldraskapet ute i verkligheten. (Och även för min egen utveckling.) - Linda Stålbrand BomanLäs den, förundras över de många exempel från verkligheten, ta till dig övningarna och ta del av en Michaels långa erfarenhet och kunskap och gör förändringar som ger dig ett ledarskap som gör skillnad på riktigt.- Jonas Lindberg

På så vis väcks inre motivation för att lära och utvecklas tillsammans med kollegor. En idé med lika mycket hjärta som hjärna: Utbildning ska vara lättillgänglig. Men den ska också vara bred.

En övning för att se hur din hjärna reagerar när den utsätts för stimuli. Svara an = ansvar.

RELATERADE BÖKOR