Juridik i kommunala bolag : en praktisk guide

Juridik i kommunala bolag : en praktisk guide - Roland Adrell, Robert Moldén | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Roland Adrell, Robert Moldén
DIMENSIONERA
11,93 MB
FILNAMN
Juridik i kommunala bolag : en praktisk guide.pdf
ISBN
7195096279148

BESKRIVNING

De kommunala bolagen spelar en viktig roll i vårt samhälle och påverkar många människors vardag. De verkar i ett gränsland mellan den civila och den offentliga rätten. Boken ger en samlad bild av de aktuella regelverken och fungerar samtidigt som en praktisk guide för dig som arbetar inom kommun, landsting eller ett kommunalt bolag.Den uppdaterade upplagan av boken har nya avsnitt om den nya kommunallagen, den nya dataskyddsförordningen (GDPR), nya lagen om offentlig upphandling (LOU), idéburet offentligt partnerskap (IOP) och vattenförsörjning och avlopp. Dessutom har avsnitten om skatt, sekretess och bredbandsbolag utökats.

De verkar i ett gränsland mellan den civila och den offentliga rätten. Verket ger en samlad bild av de aktuella regelverken och fungerar samtidigt som en praktisk guide för dig som arbetar inom kommun, landsting eller ett k Tryckår: 2018 om inte annat anges.

Idag utgör de kommunala bolagen en väsentlig del av den kommunala verksamheten.10 ... Juridik I detta kapitel konkretiseras de juridiska ramarna avseende de kommunala bolagen. Dessutom är han också författare till flera böcker om juridik, den senaste, Juridik i kommunala bolag: en praktisk guide, publicerad 2018.

RELATERADE BÖKOR