Glädje Kreativitet Kommunikation : vägen till en framgångsrik organisation

Glädje Kreativitet Kommunikation : vägen till en framgångsrik organisation - EvaMarie Törnström | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
EvaMarie Törnström
DIMENSIONERA
10,16 MB
FILNAMN
Glädje Kreativitet Kommunikation : vägen till en framgångsrik organisation.pdf
ISBN
9603960127023

BESKRIVNING

Jag har genom åren läst mängder med böcker inom kategorin ledarskap. Dessa handlar i stor utsträckning om kommunikation. Det som förundrar mig är att det så gott som aldrig ens föreslås att ledaren i fråga ska diskutera kommunikationsfrågor med den person inom organisationen som är expert på detta, det vill säga kommunikatören!För att göra något åt den saken skrev jag en fackbok om organisationers kommunikation ur en erfaren kommunikatörs perspektiv vilket är att utveckla sin organisation. Fokus är hur man skapar förståelse människor emellan så att de på ett positivt sätt vill samarbeta med varandra.Det är en praktisk handbok för dig som vill att din organisation ska utvecklas. Den inspirerar genom konkreta metoder och reflektioner kryddade med råd och erfarenheter som handfast guidar din organisation på vägen mot framgång.Målet är en helhetssyn där både ledare och medarbetare har ett kommunikativt förhållningssätt vilket leder till förbättrade affärs- och verksamhetsprocesser. I dagens digitala värld blir nämligen glädje, optimism, nytänkande, kreativitet och mänsklig kommunikation viktigare än någonsin.EvaMarie Törnström har ägnat i stort sett hela sitt yrkesliv åt kommunikation. Hon har arbetat som kommunikationschef, kommunikationsstrateg och kommunikationsansvarig inom både små och stora organisationer på lokal, regional, nationell och internationell nivå. Dessutom har hon varit verksam inom stora medlemsorganisationer och driver eget företag som kommunikationskonsult, författare och konstnär.

från Human Relations-skolan samt en vilja att skapa industriella organisationer som bättre tog tillvara människors kreativitet och behov av uppmuntran och motivation. Framgångsrik skolutveckling i praktiken Kerstin Ekenberg, utredare Marita Bergman, ... • förmedlar vart organisationen är på väg och förklarar varför … skapas hos medarbetarna ...

Vi kommunikationsguider arbetar med workshops, föreläsningar och coaching. Vårt fokus är ledarskap, teamutveckling och självledarskap.

RELATERADE BÖKOR