Viddernas landskap på vita duken : en resa i filmens Jämtland och Härjedalen

Viddernas landskap på vita duken : en resa i filmens Jämtland och Härjedalen - Fredrik Alverland | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Fredrik Alverland
DIMENSIONERA
9,14 MB
FILNAMN
Viddernas landskap på vita duken : en resa i filmens Jämtland och Härjedalen.pdf
ISBN
8235058095937

BESKRIVNING

Viddernas landskap på vita duken är en resa i filmens Jämtland och Härjedalen. Här finns unika bilder och otroliga berättelser från stumfilmens tid fram till dagens stora Hollywoodproduktioner. Förordet är skrivet av Eva Röse.Intervjuer med bland andra Rolf Lassgård, Kim Anderzon, Ann-Margret och Henning Mankell. Porträtt av Allan Edvall, Beppe Wolgers, Viveca Seldahl, Lars Molin och John Elfström med flera. Filmaffischer, fotografier från filminspelningar, kuriosa, fakta och en mycket snygg layout gör boken till en perfekt present.Några röster om boken:”Precis allt i den här boken är värt att läsa.”– Östersunds-Posten”Djupdykningen i länets filmhistoria är imponerande grundlig och härligt lustfylld.”– Länstidningen, Östersund”Helt fantastiskt snygg”– Roger Wilson, ”Kino” i P1

George Clooney och inspelningen i Singsjön av scener till filmen The American fick journalisten och filmfantasten Fredrik Alverlands att börja skriva den där boken om filmens historia i länet som han själv hade velat läsa! Och det ... * Fredrik Alverland: Viddernas landskap på vita duken. En resa i filmens Jämtland och Härjedalen.

En resa i filmens Jämtland och Härjedalen. Förord av Eva Röse.

RELATERADE BÖKOR